Hur får jag min flickvän att skicka nakenbilder till mig

Först och främst, gör det inte. Jag förstår att det verkligen finns obehagliga skäl för att vilja ha nakna bilder av din flickvän men det finns också många mycket olyckliga skäl. Att bara ställa frågan kan orsaka tvivel hos henne om vem du är och vad din affär är (eller åtminstone bör det om hon till och med är måttligt intelligent), även om du inte har något felaktigt i hjärnan.

Av vad jag hör, av någon konstig anledning är polaroider en sak igen idag. Nu vet jag inte exakt vid vilken tidpunkt i ditt förhållande du är med din flickvän. Men ett roligt och mycket mindre obehagligt sätt att bli (samtycke, kan inte betona denna engouh!) Nakna bilder av din flickvän kan vara en stygg fotografering med en polaroidkamera där du tar bilder av varandra. På det här sättet är det något du gör tillsammans, du delar sårbarheterna, har några roliga tuffa tider, stärker ditt förhållande, ändå slutar med lite flickvän-tema spankbank-material och det hamnar inte på någon server som hostas av våra google-herrar. Jag skulle kalla det en vinst.

Men igen, samtycke. En partner kan fråga, den andra kan säga nej. Det är alltid regeln, vad som helst, oavsett vilken av er som frågar och vad man frågar. Du får inte x för att göra något. Det är läskigt formulering.

Lämna en kommentar