Hur får jag reda på mina mest gillade Facebook-inlägg från personlig profil

gå in i dina inställningar gå in i dina inställningar hitta dina filer ta upp dem igen men vanligtvis om du inte blir av med dem på din Facebook finns det bilder där antar jag att du inte lämnar dem du måste ta bort dem det är många gånger de ' är precis där så snart du öppnar din Facebook men om du tog bort dem skulle jag någonsin allt fortfarande i din telefon allt är nollor och en rätt och så vidare och så vidare speakonia säger där jag sa att det kommer upp yossi SD-kort alla andra saker finns där, du kan öppna dina filer och sedan leta efter de som du tar bort och de ska vara där i siffror och det borde säga att det ibland står vad det är men 99% av tiden är det bara siffror så snart du trycker på den lilla rutan säger den dig att trycka på den kommer att dyka upp precis vilken bild det är. Jag hoppas att det hjälper dig att meddela mig eftersom många har ställt mig den här frågan här och jag har berättat dem så jag tror att det måste fungera eftersom jag är trevlig här på le ast 10 gånger om dagen

Lämna en kommentar