Hur firar folk bröllopsdagar?

Normala människor firar med gåvor, ballonger, kakor, gäster, fest, vad inte? Med alla vackra saker.

Men vi är speciella. Jag säger dig hur.

Det är vårt tredje äktenskapsjubileum.

Hela Indiens ansvar ligger som vanligt på min mans axlar. Om han inte deltar i sin tjänst kommer Indien att försvinna från världskartan !!

Två dagar före sig själv sa han att han inte kommer att vara i Bangalore på vårt bröllopsdag och åka till Delhi på något brådskande arbete. Han kommer tillbaka bara två dagar efter vårt bröllopsdag.

Jag vill agera lite dramatiskt men min son är månader gammal baby. Så tyst.

Han sa 'Gör vad du än vill! men ta hand om min son! Han kysste honom, såg inte ens på mig !! Så självisk !!! Han tog sin väska och började lämna ..

Jag skrek åt ryggen, vänta! Står du vid dina ord?

Han känner mig!! Så ... svarade han högt 'villkoren gäller! Utan att ens vända huvudet sprang iväg !!

Hmm. Jag skulle ha gjort saree shopping !! Om han inte berättar det !! Hahaha !!

Det är okej! Jag trodde.

Jag gjorde gärna allt mitt arbete. När du har ett litet barn och om du inte behöver laga rätt måltid i tid, vad vill du mer? Livet blir lyckligast. Jag kan göra lite kichidi och kan äta tre gånger om dagen för att undkomma matlagning. Det är som en fem dagars betald semester för mig. Hahaha !!

På vår bröllopsdag ringde jag till mina nära vänner. Vi pratade alla, skrattade. Hade lunch.

Jag fick sympatieröster och stöd. De skällde på mig för att jag inte följde med honom eftersom jag äter upp hjärnan. Men regeringen betalar inte för mig. Jag har inte så mycket pengar och energi att resa. Vänner är gratis!

Efter en tid gick de och sa "vi kan inte fylla din mans plats. Låt oss nu gå. Vi har också familj att delta! '

Jag har som vanligt haft en tjock tvättsticka av trä (det är en vana i vårt hus innan äktenskapet om man i huset är ute av station på grund av Naxal-miljön och ormar. Jag fortsatte det i några år också i Bangalore. Eftersom vår stadsskeppet är vid utkanterna)

Vid åtta själv sov jag. Our's är en king size-säng. En sida jag gick med den på väggen. Så min son kommer inte att falla. Eftersom han också är en roterande väggklockahand. Han är pappas son.

Jag ljuger inte. Jag tänkte inte mycket på min man även om jag älskar honom, för efter många dagar fick jag fem dagars paus utan mycket arbete.

Han kommer att döda mig! (nej! Han lämnar mig i sällskap med mitt MGM-lejon. Hahaha. Båda slutresultaten är desamma.) om han vet om det.

När du väl har barn i månader kommer det att förbruka all din tid, energi och lägga till att allt hus fungerar fungerar !! Matlagning, städning, tvätt. Jag var inte i stånd att anställa en heltidshembiträde. Deltidshembiträde kommer inte tidigt. Så äntligen klarade jag mig själv utan städers hjälp.

Min man hjälper inte. Jag låter honom faktiskt inte hjälpa. Inte för att han har ego eller jag har 'pati bhakthi'! Han hanterar köket. Så många olyckor kommer att finnas där ... som trasiga spisar. Åtminstone finns det hopp! du kan byta ut. Trasiga handtag av koppar! flaska mindre lock! förkolnade nonstick-kokkärl !!! Verkligen kan jag inte tolerera hans "konst att hjälpa"! Min hälsa och budget tillåter inte!

Jag kollade faktiskt 'är det ett DNA-problem? eller bra "flyktväg? Till slut övertygade jag förutom 'jag' att han inte kunde hantera någonting.

När du förstår din mans filosofi är du den utvalda av Gud för att förstå livets filosofi på egen hand. Du kommer att vara med sinnesfrid. Inga stora förväntningar !!

Så jag behöll trevliga gamla låtar. Långsamt gick jag in för att låta mig sova bredvid min son. En lyckligaste sak är att min son inte kommer att stå upp förrän morgon sex, när han en gång lägger sig in. Även åskväder faller kommer han inte att bry sig. Så livet ger liten liten lycka också emellan till en ny mamma som jag!

Men på kvällen började jag sakna min man. Jag var trots allt tjugofyra och det är vår bröllopsdag !!

Runt 11.30. Jag kände att någon kallade mitt namn med en viskande röst. Jag brydde mig inte om att det var min dröm. Jag kände igen och igen. Jag sträckte ut handen och kollade, jag hittade mustasch och näsa.

Jag skrek som fan. Någon hand pressade min mun.

Jag kastade ner den där killen som en väska, fick min pinne och hoppade upp ur sängen och tände på ljuset ...

Det är dåligt min man !!!

Mina ögon vidöppnade, käken föll ner. Ingen telefon, ingenting! hur kunde han komma? Han åkte med tåg eftersom han inte var berättigad till flyg !! Han hade bara avslutat tjänsten i två och ett halvt år. Så om han inte fullföljer fem år får han inte flygfaciliteter.

Jag blev andfådd på grund av rädsla. Gasper ... Jag lyckades fråga

Du ... nu …… dagen efter ... till..morgon !!

Stackars karl han skadade armbågen. Han hade repor och bröt armen vid barnsäng.

Han skrek gnuggande i handen 'Raakshasi !! Är det sättet att behandla sin man? Det också på bröllopsdag? Jag trodde att du skulle drömma om mig !!

(Verkligheten är att när min son är född får jag massor av blöjor, otvättade kärl bara i mina drömmar, om jag alls får drömmar. I allmänhet får jag inte drömmar. Innan mitt äktenskap fick jag minst drömmar där Elvis Presley och Mohammad RAFI kommer exklusivt att spela för mig !!) Varför får jag vetenskapliga drömmar? Är jag inte en vanlig kvinna?

Men verkligen det ögonblicket kände jag att jag bara drömde !! För att jag inte förväntade mig honom.

Jag skakade fortfarande av rädsla och i min högra hand finns den stora träpinnen!

Han tittade på mig och skrattade högt. sa "vad är den posen? som en dam 'Bhim Sen!'

Jag kunde komma långsamt till det normala och frågade honom. 'Hur kunde du komma tidigt? Du ska komma i övermorgon!

"Hur kunde du komma in i huset"?

Nu sjunker verkligheten långsamt in och kände mig verkligen glad att se honom.

Han sa 'ska jag berätta i morgon? det blir 12. Midnatt! '

Jag sa 'inget sätt!

Han drog mig till honom och sa skrattande: "Varje civiliserad person som vet att manövrera en nyckel kan komma in på sidan så här. Definitivt talar jag ingenting om dig! (Jag tappade nyckeln och bröt upp dörren en gång) Jag bad på något sätt min chef och förutbestämde min resa! Bara för dig.

Hur kom du?

Han gester med handen 'genom att flyga!

'Du kunde ha tryckt på ringklockan! Jag sade.

Jag vet inte om du kommer och öppnar dörren eller inte men definitivt kommer vår nyfikna grannmor !! Det var därför jag inte försökte !!

Det är sant! Vårt kvartals ringklockor är hemska ljudtillverkare. Min nyfikna grannmor har alltid fulla av öron !!

Okej! Jag är imponerad! Var är min present? Jag krävde.

Han gav långsamt ett "god dag" kexpaket !!

Vad? Kallas det gåva ??

'Fröken! Jag spenderade alla pengar på flygbiljetten. Eftersom det är min privata resa får jag inte återbetalning också. Kom ihåg att jag är en govt stipendiat !!

Den här stackaren kan bara ge detta!

(Faktum är att han inte hittade tid i Delhi, när han väl landat vill han desperat komma hem!)

Jag satt på kanten av barnsängen som "lady Krishna!". Han satt på golvet som 'Sudhama' och erbjöd det.

Är jag inte en stor present själv om du vill? Han sa att han blinkade!

Jag kunde inte längre kontrollera mitt skratt och min kärlek!

Vi "firade" vårt bröllopsdag med ett "god dag" kexpaket vid midnatt.

Om din kärleksfulla partner är med dig på din speciella dag, kommer det inte att firas på egen hand?

Om du hade råd med gåvor etc. Inget fel!

Äntligen betyder lycka. Hur du får det beror bara på dig. Alla "goda dagar" är inte bra dagar !!! Hehe!

Lämna en kommentar