Hur flyttar man sin installation av Photoshop CS6 från en hårddisk till en annan på samma dator?

Jag använder inte datorer, men det här är detsamma för både PC och Mac. Föraren måste vara startbar. Med andra ord är den huvudenhet som internt kom med din dator den enda enheten (när du lägger till mer) som kan köra program. Du kan skapa en startbar partition på en annan enhet, men det är en helt annan process, och du skulle inte kunna använda program på mer än en enhet samtidigt. Om du har mer än en enhet bör du bara ha program och systemfiler på huvudenheten, så det bör finnas gott om utrymme, vilket innebär att du inte behöver flytta den till en annan enhet i första hand. Någon snälla korrigera mig om jag har fel, jag kände aldrig en önskan att göra detta så detta är inte förstahands kunskap för mig.

Lämna en kommentar