Hur grafiska är Laci Peterson brottsplatsfoton?

Jag är inte säker. Men som polis som har tillbringat de senaste tre åren av min karriär som brottsutredare lovar jag att du inte vill se dem. Jag förstår det: vi har alla en sjuklig nyfikenhet på brottsplatser och blodiga trafikolyckor och sådant; många människor är fascinerade av döda kroppar och hur de blev så. Men det krävs en speciell typ av person att fotografera och dokumentera dessa scener. Jag är naturligtvis inte mer speciell än du. Men jag kan gå till dessa scener och fotografera varje invecklad detalj och ändå lyckas komma hem till min fru och barn varje kväll utan att ta scenerna med mig. De är hemska, de är extremt stressande och de kommer förmodligen vara anledningen till att jag dör av en stroke eller något liknande innan min livslängd. Jag vet inte hur tydligt bilderna av Peterson's lik är, men jag kan anta att de är hemska. Och jag skulle satsa på min lönecheck att utredaren som tog dessa fotografier lever med några hemska demoner som han kanske inte kan utdriva helt.

Lämna en kommentar