Hur hanterar epileptiska kändisar mediehändelser och blixtfotografering som följer med dem?

Jag har alltid undrat detta själv men det bästa svaret jag någonsin har hittat är inte så konstigt. Ljuskänslig epilepsi påverkar endast cirka 10% av epileptikerna. Så även om jag är säker på att det finns några är det förmodligen inte alla epileptiska kändisar som stör sig. Det andra svaret som förklarar något (och jag helt tömmer på namnet) var en sådan kändis som var en del av de 10%. Personen hade ett specifikt läkemedelsregime för den typen av händelser. De dagliga drogerna plus en kraftfull blandning av droger som tas genom hela dagen. Han gick också snabbt genom linjen och stannade inte länge vid evenemang efteråt. Läkemedlet och gånghastigheten av anledningarna till att det var ok.

Jag såg en insida i oscars-showen och det fanns en mini-armé av räddningsarbetare precis bakom området för röda mattan - inte bara för epileptiker utan också om det skulle hända något. (äldre kändisar, epilepsi antar jag, slumpmässiga andra sjukdomar / tillstånd etc.)

Jag ska leta efter intervjun jag läste och jag kommer att publicera som en redigering eftersom den var ganska intressant. Jag ställde alltid samma fråga!

Lämna en kommentar