Hur inaktiverar jag delningsalternativet för mina inlägg på Facebook

Hur kan jag radera delningsknappen? Jag vill inte dela mitt innehåll eller någon som delar mina inlägg.

Tyvärr kan du inte ta bort delningsknappen. Men du kan göra inlägget så att det syns för allmänheten eller vänner eller bara för mig.

När alternativet är satt till offentligt kan någon se ditt inlägg när de kommer till din tidslinje. Eller så visas inlägget i dina kompisers nyhetsflöde. När du väljer alternativet nära vänner delas inlägget till just den gruppen.

Men någons inlägg har bara gilla- och kommentarknappen. Varför ? Du kanske frågar

När de bäddar in flera bilder som ett inlägg i sådana fall kan du dela de enskilda bilderna, men du kan dela hela inlägget om du vill.

Antag att vi vill ta bort de inlägg vi kan göra det. Du kan radera länken antar att du inte vill vara synlig.

Delning är något kopplat till synlighet. När du delar kommer dina inlägg att vara synliga för dina vänner. Ju fler aktier du har desto mer synlig är du.

Men facebook blockerar alla som delar olagligt innehåll. Först och främst blockeras användaren som publicerar sådant innehåll.

När du har lagt upp ditt innehåll på facebook. Den kan användas på något sätt, det finns inget du kan göra. Även om det är upphovsrättsskyddat också det används på många sätt. Samma sak gäller för Instagram.

Men om du hittar några av dina foton kan du rapportera dem till myndigheten. I det här fallet kan du rapportera till facebook eller till den person som har delat ditt innehåll etc.

Lämna en kommentar