Hur känns det att ha sex med din make på din bröllopsnatt när han / hon är främling?

Det är en verklig berättelse om författaren (Tina)
Det här är den sötaste jag har stött på

"Hej älskling, hejdå, vi ses på kvällen. Jag hämtar dig klockan sex," viskade min man, Raj, bakom mina öron när jag tvättade disken.
Jag log bara och nickade eftersom min svärmor också var i köket. Denna situation är mycket vanlig i vårt hus, eftersom Raj och jag har bott med mina svärföräldrar sedan vårt äktenskap. När jag växte upp i en stor familj (min mamma bodde också hos hennes svärföräldrar) är denna situation mycket bekant för mig. jag var lärde att par romantik bara i sitt sovrum, och intim stunder är inte tillåtna någonstans runt huset.
Jag hade varit gift med Raj i sex månader nu, och det hade varit ett ordnat äktenskap. Min familj valde min man åt mig. Raj var valda baserat på hans familjebakgrund och hans förmåga att stödja mig efter äktenskapet. Innan jag träffade honom var jag oerhört nervös och orolig för att jag kanske inte gillade honom. Hur ska jag bo med honom om jag inte gillar honom?
Lyckligtvis för oss, kärlek utlöste så snart vi träffade varandra. Han var snygg, söt och glad. Vi gifte oss tre månader efter mötet, men under den tiden gick vi aldrig ut på ett datum. Detta är mycket vanligt bland vårt samhälle här.
Äntligen kom natten jag fruktade: vår bröllopsnatt. Innan en brud går in i sovrummet i vår kultur kommer hon att få råd av sin mamma och säljare. "Din man ska respekteras. Alla önskningar från honom måste uppfyllas, även om du inte är på humör" var det råd jag gav. Jag var helt oense men höll tyst. Mitt sinne var fyllda med tusentals frågor, och jag darrade lite när jag skickades in i sovrummet.
Jag kände knappt Raj än. Även om vi gillade varandra hade vi aldrig pratat mycket och hade inte gått ut på en enda datum. Hur ska jag reagera?
När jag gick in i sovrummet satt han på sängkanten och väntade. Jag blev ännu mer nervös.
Men det som hände den kvällen var det sötaste som någon man kunde göra för sin fru. Min kärlek till honom växte till enorma höjder efter den natten. Han sa att jag skulle sitta bredvid honom och tog sedan mina händer i hans. Jag tror att han kände att mina händer darrade och hur kalla de var.
Raj log bara och sa, "Sasha, jag vet att du är väldigt nervös ... det är jag också."
Jag kunde se att han också var nervös. Han rensade sin hals och fortsatte.
"Du vet att jag blev kär i dig när jag såg dig. Jag visste att vi var gjorda för varandra, men vi lär oss aldrig riktigt känna varandra. Jag tog dig inte ens ut på ett enda datum. Så ..."
Han stannade och tittade djupt in i mina ögon. Jag tystade bara eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle säga!
"JAG tro att sex kommer naturligt och inte bör tvingas. "
Åh min! Han tror att samma sak är jag! Jag log tillbaka till honom och väntade på att han skulle fortsätta.
"Så kanske vi borde SPARA vår första natt tillsammans tills vi verkligen förstår varandra och låter det komma naturligt. Sex är inte bara för mitt nöje. Det är också för ditt nöje. Jag kan vänta så länge du behöver vara bekväm. Vad tror du?"
Jag blev chockad och glad samtidigt! Vilken kille skulle gå med på att vänta på att hans fru skulle vara redo för sex första gången? Jag tappade nästan och nickade bara överens.
Han såg väldigt nöjd ut. "Titta, jag vill ta dig ut på ett datum imorgon. Vart ska vi åka?" han frågade.
En dejt??? Äntligen går jag ut på en träff ... med min man! Jag var bortom upphetsad!
"Jag har alltid velat åka till parken för ett datum", svarade jag leende. Han returnerade bara mitt leende och gick med på det.
"Jag sover i soffan i vårt rum fram till vår första natt tillsammans", sa han.
Jag var så överraskad. Han var verkligen uppriktig. Jag tog hans kuddar och ordnade dem i soffan och bytte sedan till min nattklänning. Han kom ut från badrummet och gick mot mig.
Jag ville krama honom men var för nervös. Jag gissade att han kunde läsa mig. Han kom till mig, kupade händerna på mitt ansikte och kysste min panna
"Jag älskar dig verkligen", viskade han. "Och du ser väldigt söt ut när du är nervös."
Jag log och kramade honom. Han sprang händerna nerför mina armar och rörde vid midjan. Jag kände tusentals fjärilar flyga i min kropp. Jag kände mig så varm och säker i armarna.
Nästa dag åkte vi till parken på vårt första dejt. Jag var klädd i min bästa klänning, och vi hade en så underbar tid tillsammans. Vi agerade precis som ett dejtingspar. Ingen skulle ha gissat att vi var gifta.
Att bo med en stor familj var lite obehagligt för mig först eftersom vi inte kunde visa vår tillgivenhet utanför vårt sovrum. Men Raj var väldigt smart och väldigt romantisk. Han skulle blinka när ingen tittade. Han smög upp till köket när alla andra tittade på TV och kramade mig bakifrån när jag diskade. På något sätt antar jag att mina svärföräldrar förstod varför han är i köket när jag arbetade där, så de gick aldrig in när han var där.
Första gången han gjorde det blev jag totalt chockad.
"Jag ser att någon är upptagen," sa han medan han slog händerna runt min midja.
Jag förberedde middag under den andra veckan av vårt äktenskap. Hans händer kändes så bra och jag gillade det, men tänk om någon går in?
"Vad gör du ?! Vad händer om någon går in?" Frågade jag när jag vände mig och tittade på honom.
"Det är okej. Ingen kommer." försäkrade han mig.
Även om jag inte var övertygad, älskade jag känslan av hans händer på mig. Han sprang händerna nerför mina armar och på min mage. Jag kände att jag var i himlen. Långsamt kysste han min nacke. Jag ville verkligen att det skulle fortsätta men han slutade.
"Jag kommer inte att kunna stoppa mig själv om jag fortsätter," viskade han.
Jag kysste hans kind. "Du vet att du är en söt man." Han log och lämnade köket.
Denna kärleksaffär fortsatte under en hel månad. Jag var beredd att ge mig till honom på vår enårsdag. Jag ville göra det till en överraskning, men han hade redan planerat en egen överraskning!
Morgonen på vår enårsdag föll på en helg. Jag vaknade och blev förvånad över att min svärförälder packade.
"Vart går alla?" Jag frågade.
"Åh, vi besöker farbror Sam och stannar över helgen. Ta hand om huset", svarade min svärmor.
Tja, det här fungerade perfekt! Vi tar huset för oss själva. Efter att ha viftat adjö till dem var jag väldigt glad när jag gick tillbaka in i huset för att laga frukost. Min älskade man sov fortfarande. Hmm ... han skulle gärna se huset tomt, tänkte jag. Jag smög in i sovrummet för att byta till mer sexig klädsel som jag aldrig får bära om min svärförälder var hemma. Jag valde en blå kort veckad kjol och en teeshirt. Efter att jag klädde mig gick jag tillbaka till köket och fortsatte mitt arbete.
Efter några minuter kände jag bekanta händer som rör vid mina armar. Min älskling var vaken och han kramade mig bakifrån som vanligt.
"Jag ser att alla har gått till farbror Sams hus," viskade han bakom mina öron.
Jag vände mig mot en chock. "Hur visste du att de åkte dit?"
"Tja, min prinsessa, det var min idé att skicka dem ut ur huset. Grattis på ett års jubileum. Vi skulle inte vilja att de skulle störa oss ikväll, eller hur?"
Hmm ... så det här var hans idé. Han släppte mig sedan ur armarna och tog tre steg bakåt. Han gav mig en typisk manlig skanning uppifrån och ner.
"Tja ... du ser sexig ut i det här."
Jag bestämde mig för att reta honom lite. När jag går nära honom kör jag händerna på hans ansikte. "Jag trodde att jag skulle skapa lite spänning för dig medan jag väntade på ikväll." Jag försökte göra min röst förförisk men var inte säker på om den fungerade.
"Jasså?"
Han sprang händerna över min rygg och rörde vid mitt ansikte. Vi såg kärleksfullt i varandras ögon, och han kyssade försiktigt mina läppar. Det var vår första riktiga kyss, och den var oförglömlig! Långsamt blev vår kyss mer passionerad och jag kände att den sexuella spänningen byggdes upp i oss. Hans läppar rörde sig på min hals och vågade sedan ännu lägre. Jag visste att jag tappade kontrollen. Jag ville ha honom så illa, men vi var fast beslutna att vänta på att natten skulle komma fram.
Hela dagen tillbringades i huset. Vi tittade på en DVD tillsammans, och jag satt bredvid honom och låg på hans axlar. Hans hand var på mig hela tiden. Vi förberedde lunch och middag tillsammans och spelade lite
spel

tillsammans. Jag kände lustens eld som brann inom oss.
Efter middagen och när jag var klar med alla sysslor gav han mig ett paket och sa att jag skulle göra mig redo i ett annat rum. Jag gick in i ett annat rum och stängde dörren. Förpackningen innehöll en vacker klänning, röd i färg. Jag blev redo och efter en halvtimme knackade han på dörren.
När jag öppnade dörren såg han chockad ut att se mig i klänningen.
"Du ser så söt ut!" Han kysste mig och tog fram en halsduk. "Jag täcker dig och leder dig till vårt sovrum."
Innan jag kunde svara stängde han mina ögon och jag kände att hans starka armar lyfte mig av mina fötter. Jag var så uppspelt!
När vi kom dit, svikade han mig och tog bort ögonbindeln. Jag blev helt chockad över att se sovrummet. Han hade dekorerat den med vita och röda rosor och tänt doftljus. Jag kände mina ögon slita.
"Jag ville göra den här natten mycket SÄRSKILD till dig. Hoppas du gillar det, viskade han.
"Det är så vackert ... tack." Jag kysste honom försiktigt men kyssen blev mer passionerad av lust. Han hjälpte mig med min klänning och jag var helt naken framför min man första gången. Han lyfte mig försiktigt upp i sängen.
Han började köra händerna på mitt ansikte och kyssade mig när hans händer sjönk. Han kyssade sedan min nacke och nysade långsamt huvudet på mitt bröst. Jag började stöna och mitt hjärta slog snabbare och snabbare. Jag kände att han andades mycket hårdare också. Jag blev galen av lust.
"Är du redo?" viskade han och andades tungt.
Jag hade svårt att prata och svarade bara "Ja ..."
Vi älskade för första gången efter en månads äktenskap.
Det var första gången för oss båda, men han var väldigt skonsam och förstående, och jag hade den bästa tiden i mitt liv den kvällen. Varje touch hade hans kärlek. Efteråt, när jag vilade mitt huvud på hans bröst, lade han kärleksfullt handen på mitt hår.
"Jag är ledsen att jag fick dig att vänta en månad på det här. Tack för att du förstod mig", viskade jag.
"Jag vet att förlora oskuld är ett stort problem för en söt tjej som du. Jag ville göra det så perfekt som möjligt för min babyprinsessa."
Det var verkligen perfekt ...

Lämna en kommentar