Hur lång tid tar det att granska mitt foto på Facebook?

Facebook skjuter i huvudsak sig själv i foten eftersom det tar lång tid för verifiering, två av mina vänner drabbades av det här verifieringstestet och även om de är legitima människor som använder fb som fb var tänkt att användas måste de fortfarande skicka bilderna , en av dem bestämde sig för att helt avstå och lämna facebook omedelbart (så han är bara på youtube idag) den andra skickade bilden men eftersom det tog över en dag bestämde han sig också för att lämna
Jag ska vara ärlig om jag blir träffad av en av dem jag bara ska gå också
Det är en dum idé med en dålig implementering och om de fortsätter
Människor kommer att överge sitt nätverk
Det finns tillräckligt med alternativ där ute idag, vem som någonsin gör minst störningar kommer att bli vinnaren

Lämna en kommentar