Hur lång tid tar det för Wondershare Dr.Fone för Android att analysera och skanna en enhet för fotoåterställning?

Det kan variera kraftigt. Beroende på telefon, hur länge den har använts och på datortyp och programvara.

Jag har nyligen provat den här produkten för att återställa en stor mängd bilder och videor som försvann från min Samsung Galaxy internminne. Bara för att analysera telefonen tog det cirka 20 timmar, men det grävde i stort sett allt jag någonsin hade tagit bort (över 100 videor och 3000 bilder) under de tre år som jag har haft den här telefonen ... Då måste du välja vad du vill ha och köra återställningen, vilket tog nästan två dagar i rad för att ha både min telefon och dator bunden i den här processen.

Jag höll min telefon i flygplansläge hela tiden så att samtal eller sms inte skulle slänga processen. Jag har hört att det kan hjälpa till att stänga av antivirus på din dator, men jag var inte villig att göra det med min nya dator.

Det återhämtade vissa saker, men inte allt, och det tog Lång tid. Även om jag har hört att andra har gått igenom en mycket kortare process framgångsrikt, antingen för att de hade mindre raderade filer för att analysera och återställa, eller för att de stängde av antivirusprogram för att öka återställningshastigheten.

Lämna en kommentar