Hur man återställer borttagna Facebook-fotoalbum

Bara genom att ladda upp original igen. Facebook-datacenteroperatörer är superglada när användare tar bort bilder och videor, det släpper ut lagringsutrymmet. Efter att innehållet har tagits bort från CDN-cachen är det inte längre tillgängligt någonstans och de ger inte säkerhetskopior som kan återställas av användarna. Det är alltid bäst att hålla dina originalfiler säkerhetskopierade på en hårddisk eller molntjänst som Dropbox.

Lämna en kommentar