Hur man begränsar en Facebook-vän från att se dina inlägg och foton

Det finns ett enkelt sätt att begränsa en Facebook-vän utan att blockera dem.

  1. Gå till den vän du vill begränsa
  2. Flytta musen över - där det står Vänner

3. Klicka nu på Lägg till i en annan lista, rulla ner tills du ser “Begränsad”

4. Klicka på begränsad .

5. Från och med nu kan den här personen bara se dina offentliga inlägg. Inläggen som är riktade till vanliga vänner kommer inte att synas för den här personen.

Referens till Facebook-begränsad vänlista: Hur lägger jag till någon i min begränsade lista?

Att sätta någon på Begränsad lista betyder att du fortfarande är vänner, men att du bara delar dina inlägg med dem när du väljer offentliga som publiken, eller när du taggar dem i inlägget.

Lämna en kommentar