Hur man beskär ett enda lager från flera lager i Photoshop

Som andra svarar kan du inte beskära ett enda lager i en PSD-fil med flera lager. Men jag förstår ditt problem.

Du vill ta bort det onödiga området från ett lager. Det kallas inte beskärning men det kallas radering.

Så jag kommer att berätta hur man raderar onödiga områden från ett vilket lager som helst.

1. Jag har dessa två bilder:

2. Jag har kopierat och klistrat in tågbilden på offertbilden. Nu ser min bild ut så här.

3. Jag vill bara ha tågdelen men inget annat i det översta lagret. Så jag valde, med rektangulärt markeringsverktygsområde runt tåget i toppskiktet. För att se naturligt ut fjäder jag kraftigt urvalet. (Jag hoppas att du vet hur du ska fjädra ett urval. Kommandot är välj> modifiera> fjäder> antal pixlar). Jag körde sedan kommandot välj> invers och tryck på radera-knappen.

Nu fick jag den här bilden.

Istället för att radera det oönskade området kan du maskera det. På det sättet skulle det vara oförstörande.

Jag hoppas att det hjälpte dig.

Lämna en kommentar