Hur man bryter sig in i svartvitt nakenfotografering

Innan du startar ett företag på sitt bästa lär du dig om din produkt kan säljas!

Så snart jag började med mitt företag skulle jag inte leda till vad som säljer, '' när min kompis kom till mig, omedelbart efter några decennier av konsthögskolan, önskade vi att sälja våra egna målningar och också började vi ta bilder vi genast insåg att vi inte uppenbarligen hade alltför många tips så snart det handlar om exakt vad vi villigt betalar för att få så vi tittade på webben och upptäckte den typen av fotografier .

Jag sköt digitalkameran försökte fånga den grunden för mitt eget jobb.

De allra första bilderna jag tog hade varit ganska hemska och vi insåg genast att vi (jag) inte var utrustade. Vi bestämde oss för att vila och att jag drog några av mina bilderpublikationer och romaner där jag förstod att det finns exempel på flera presenter som individer kan rikta sig till.

Vi använde bilder för att lägga grunden till om vi bara ville måla en vinnande bild:

Allt detta är några saker som jag hörde då:

Vi valde en present som vi ville komma igång med - ett foto av hennes position med ryggen i digitalkameran med uppmärksamhet som ryggraden - tände ut från mediasidan för att framhäva hennes kurvor. Vi såg att denna "basiska" naken sköt i en handfull olika romaner och antog att det skulle vara en fantastisk plats att börja. Att erkänna det som vi ville nå inom den här skytten hjälpte mycket. Att ta nakna bilder är inte lika lätt som att fånga en digitalkamera och ha bort din utrustning - det hjälper dig att lära dig vilken bild du försöker få.

Strive Black men i början av vårt tag tar vi fortfarande färg. Resultatet hamnade ganska inför en version. Hon är en väldigt underbar kvinna, även om de finaste människor verkligen har ett par defekter eller fläckar i huden vi har som kommer att vara mycket iögonfallande på fotografier. Jag tänkte ta färg och förvandla grafiken till vitt och svart efter, men när jag såg henne reagerade jag mot de fotografier jag hade tagit att ta svartvitt.

I detta hittade jag fotografierna helt förändrade i deras utseende och struktur. De hade handlat om ditt system från bilderna och också mer av konturerna, de milda, skuggorna osv.,.

Värm utrymmet - acceptabelt, alltså ett funktionellt knep såväl som ett uppenbart 1. Se till att värmesystemet finns! Jag såg ärligt talat inte det svala i detta utrymme (jag hade mina plagg på efteråt vardera såväl som kanske hade lite adrenalin i tanken att förstöra skottet) men min nära vän gjorde det utan tvekan. Det är verkligen tufft att presentera och utseende bekvämt om du känner dig!

Använd länge brännviddar - det kan variera från individ till person men vi upptäckte att saker och ting fungerade bättre när jag skjuter längre brännvidd. Möjligen hade det delvis varit att jag inte var nära och privat eftersom jag sköt mina fotografier också att jag aktiverade mitt tema några personliga avstånd - även om bilderna när jag använde en långare lins var mycket bättre jämfört med människor som en gång tog bilder korta. Jag hade börjat skjuta en 50mm-lins men slutade med en Canon 85mm-primärlins som jag hade lånat av din goda vän under nästan hela bilden och var verkligen nöjd med alla fotografier.

Jag upplevde också en 70-200 mm lins som kom till hands när fotograferingen stängdes efter att vi tagit några fotografier som riktade sig mot att ta några fler närbildsfoton av delar av den mänskliga kroppen - nästan subjektiva sortfoton.

Anonymitetshjälpmedel - något som vi upptäckte när vi flyttade är fotografierna som min nära väns huvud stängdes av i digicam visat på något sätt mycket mer fotogen än människor som hon hade dykt upp i digicam. '' Det var inte att hon kanske inte tilltalar eller att hon varit orolig med all den här specifika situationen, men något med att titta med ansiktet visade sig bli något avböjande från denna grafik. Kanske inte titta med henne ta itu med på motsatt sida infogade ett litet pussel i dina foton. Jag är nästan säker på hur exakt för att klargöra det på något sätt, men också grafiken blev bara lite mindre vänd.

Bibehålla dispositionen bekväm och trevlig - jag skulle ha bonusen att vara kompisar med mitt tema och också att vara en dam själv gjorde hennes lätthet betydligt mer än när jag var man - men med alla de 2 positiva aspekterna var det absolut en marginellt aldrig tillfredsställande möte för oss. Att bli naken framför någon annan person och bli den extra mannen står ofta mycket inför - men det kan också vara ganska humoristiskt om du gör det. Vi valde den 'underhållande' attityden och investerade mycket av den tiden och skrattade som college-tjejer och jag tror att det tjänade oss att gå förbi den allra första besvärliga punkten.

Jag hade några filtar och lakan som var praktiska för att se till att foton involverade min kompis lyckades betala uppåt och behålla värmen. Vi använde dem för att fortsätta täcka om vi skjuter ett antal av de stängande skotten i framtiden där de inte kan ses.

My House Studio - vi använde ett par inställningar som fungerade effektivt. En speciell var material som stöder typen och också en massa strålkastare tänder henne från båda sidorna. Vi gjorde det med den allra första skytten som jag sa tidigare, det lämnade oss fortfarande alla konsekvenser av hennes position före den mörka bakgrunden. Vändningen satt över en plats som vi täckte med ett lakan. Att vi betonade med solbelysning vid ett fantastiskt fönster inuti min egen bostad.

Mitt främsta råd är alltid att vara säker på att det förblir lätt när det gäller din samling. Att du aldrig vill ha ditt teman rykte när du fixar konfigurationer och får installerade saker du vill att de ska bli mer avslappnade och kanske inte hålla sig från ditt äventyr.

Okomplicerade skor - '' Jag vill att jag kunde demonstrera några av de fotografier vi tagit (av min nära vän kunde bli fascinerad av detta eftersom dessa verkligen var bilder bara på grund av hennes partner tillsammans med henne och kanske inte massorna bara vid DPS) ändå slutade de allra mest användbara bilderna mycket enkla fotografier.

Jag är inte säker på om detta verkligen hjälper men jag hittade ändå när jag slutade fixa min vän för en person som behöver ett porträtt och började försöka hitta konturer och fundera över hur ljuset har minskat på hennes egen kropp (mer som en bild) som jag började hitta de mest användbara resultaten. Som en följd av att jag skulle stå, sitta i mysiga ställningar och observera mig själv komma runt henne längre än med hennes rörelse.

Cover - en andra lektion som vi upptäckte under eftermiddagen som individer tog var ibland mindre hud skulle vara längre. Vi försökte ett par skott där mitt tema täckte sig själv på många sätt - genom att använda hennes armar och händer för att betala sitt täta bröst eller där hon var i samma position hade en knäppt skjorta.

När det var många hamnade hennes mans favoriter.

Totalt av fotograferingsäventyret var en naken individ helt klart en som har varit en fantastisk inlärningsupplevelse. Jag är inte säker på att det kommer att vara något jag kommer att göra (även om min nära vän vill åstadkomma det för hans 20-årsjubileum) men det hade helt klart varit en som utbildade mig mycket. Jag är säker på att många olika DPS-publik har äventyr som de kan bidra med för feedbacken under - jag förväntar mig att lära av dig personligen.

Efter veckor med studier och online-kamera valde vi några vinnande grafik varefter vi började måla.

Att ha en kraftfull grund redan innan vi tog på oss en uppställning hade hjälpt oss mycket, effekten blev så långt överlägsen än vad vi någonsin skulle visualisera den.

Prova och kom ihåg att älska dig själv)

Lämna en kommentar