Hur man exporterar foton från Flickr till Instagram

Jag hade problem med detta själv, men fick det på något sätt att fungera. På min ipad har jag både Instagram- och Flickr-apparna öppna. Jag går till önskad bild i Flickr-appen, klickar på "dela" -pilen och måste först titta igenom listan med andra alternativ för att komma till Instagram. Jag klickar på Instagram-logotypen och måste sedan välja den igen i nästa popup, sedan låter det mig lägga till en bildtext och dela. Verkar fungera bra.

Jag vet inte exakt hur man gör det på en dator, men jag vet ett praktiskt verktyg. Det finns ett program som heter Gramblr som låter dig skicka till Instagram från din dator. Vad jag tycker om det är att du kan lägga in webbadressen till fotot du vill lägga upp (från vilken webbplats som helst) istället för att ladda ner och sedan ladda upp det faktiska fotot. Det kommer att gå till webbadressen för att fånga bilden för att publicera, du kan använda filter om du vill, lägga in din beskrivning och antingen posta eller schemalägga. Ganska praktiskt. Någon annan kan dock ha ett sätt att dela direkt.

(Svar från mars 2018)

Lämna en kommentar