Hur man får din kuk att se större ut i bilder

JA du kan få det att se större ut utan att vara vilseledande. Inte annorlunda än att ta en smickrande bild genom att bära färger / mönster, eller fiska för att minimera en stor näsa eller något.

Jag tog en kukbild och låg tillbaka i sängen med en självstående erektion. Kameran (telefonen) var mitt i låret och vinklade upp mot min andra arm böjd under min kudde. Det är möjligt att jag använde en TIMER-funktion för att få telefonen att placeras innan några bilder togs (jag minns inte.) Av någon anledning tycker killar (Grindr & sådant) att det är enormt. Vissa frågar "Är det din kuk?" som om det är porrstjärna monster. Det är 6.5, genomsnittlig omkrets. Antingen säger jag dem storleken eller förklarar: "Det är bara en närbild."

Två saker som kan få det att se stort ut, är att du ser lite ”fläckar” och kulorna som ger en illusion antar jag att lägga till längd på axeln. Ser också upp sidan av min kropp och axel (suddiga) i bakgrunden.

Lämna en kommentar