Hur man förvärvar om jag redan har skickat in DS-160-ansökan men fotot är lite suddigt på bekräftelsessidan

Jag tror inte att du behöver skicka foto med DS160. Åtminstone för mig från de senaste 4 åren står det att bilden kommer att tas på Asc, något så här:

Inte säker på om detta är annorlunda för andra länder. För Indien är viseringsprocessen åtminstone en två dagars affär. Första dagen är biometrisk screening och foto och sedan andra dagen är visumintervju.

Även om detta är annorlunda för ditt land, skulle jag bara ha ett foto med rätt specifikationer.

Det har hänt minst två gånger med mig där vid intervjun antingen tog ett nytt foto igen eller bad mig ge en om jag hade en. Första gången när vi var tvungna att ladda upp foto med ds2 förmodligen för 160 år sedan, blev mitt foto suddigare än jag såg vid uppladdningstillfället. Lyckligtvis hade de någon på plats att ta foto. Förra gången var ungefär en månad sedan. Anledningen var att fotot som de tog den första dagen på mötet inte dyker upp och jag inte hade på mig ett, de gav mig en släpp för att komma tillbaka och få fotoet klickat utifrån.

Så jag tror att du inte behöver oroa dig för mycket. Men du kan skicka konsulatet via e-post för att försäkra dig om det är annorlunda för ditt land.

Hoppas detta hjälper.

Lämna en kommentar