Hur man gör alla Google Photos och Picasa-album privataArtboard

Alla album är privata, såvida du inte väljer att dela dem. Nedan har jag delat lite ytterligare information om hur du kan låta folk se ett album och hur du kan sluta dela ett album.

Så här gör du om du vill låta folk se ett album:

  1. Öppna ett album som du skapade.
  2. Välj Mer uppe till höger.
  3. Välj Delningsalternativ.
  4. Slå sedan på eller av strömbrytaren till "Dela".
  5. Kopiera länken som visas och skicka den till människor. Observera att alla som har länken kommer att kunna se albumet och alla som har gått med i albumet.

Sluta dela ett album

Om du stänger av "Dela" kommer ingen att kunna se ditt album och alla kommentarer och foton som har lagts till av andra kommer att tas bort.

Du kan läs mer om hur du hanterar dina delningsalternativ i vårt hjälpcenter.

Ovanstående presenterades av en produktchef här Google-grupper

Lämna en kommentar