Hur man gör mina foton privata på Facebook 2019

Bra fråga, Maxime. Låt mig börja med den nedersta raden - varje album och / eller bild ska markeras med tillståndet "endast synligt för mig". Det kan inte bli mer privat än så - eller inte ladda upp alls.

Jag antar dock att du menar privat för bara dig och dina vänner (och inte ens vänner av vänner?).

Nedanstående skärmdump är från mitt konto - och jag rekommenderar att du använder de flesta inställningarna. Det enda stället jag kan föreslå att du byter är de tre nedersta raderna - vilket har att göra med hur människor inom och utanför Facebook kan hitta dig (dvs. framtida chefer, framtida vänner). Dessa inställningar bör ställas in på Friends eller Only Me - beroende på hur mycket sekretess du vill ha. Jag har mina inställningar mycket öppna eftersom jag vill att folk ska hitta mig. 🙂

Detta är en skärmdump från en dator och en webbläsare. En telefon kommer att se något annorlunda ut - men du borde kunna hitta dessa inställningar - Leta först efter “Inställningar” - i det här fallet är den ned mörkblå pilen högst upp på Facebook-sidan. Följ mina pilar till Sekretessinställningar och verktyg. Använd länken Redigera för att ändra inställningarna - alternativen är vanligtvis Alla, Vänner till vänner, Vänner och Endast jag. (Du kan senare anpassa integriteten för enskilda inlägg efter behov per inlägg.)

(Klicka på bilden för att se en större version)

Det snabba och ”smutsiga” sättet att privatisera tidigare foton är att använda [Begränsa publiken för inlägg som du har delat med vänner till vänner eller Public].

Att anpassa bara bilderna - kräver definitivt att du använder en webbläsare (även om du kan göra det på en telefon - bara öppna en webbläsare och navigera till www. Facebook. Com (notera att jag lade till mellanslag mellan punkterna) och inte m. Facebook. com. Jag lade till mellanslag för att förhindra att Quora ändrar mina länkar till riktiga länkar. Jag ville att du skulle se den exakta URL: n (adressen) - det finns en skillnad mellan www. och m. - www. ger dig den fullständiga versionen av Facebook som du behöver för att komma till fotoavsnittet separat.

Som du kan se finns det mer än ett sätt att gå direkt till bilderna - du kan gå till din profil - och klicka sedan på Foton - eller skriv bara hela webbadressen i adressfältet med ditt profil-ID som min visar nedan. Om du går till album - kan du se vilka album som är privata, offentliga eller en blandning av sekretessinställningar. Det finns verkligen inte så mycket du kan göra här för att ställa in integriteten - förutom att kanske ta bort bilderna (men om någon annan har en kopia på sin tidslinje ...). Du kan gå till enskilda bilder med hjälp av fotosidan eller albumsidan och klicka på det enskilda fotot och sedan ändra integriteten där.

Lämna en kommentar