Hur man känner för boudoir-bilderna av Melania Trump

Jag bryr mig inte. Hon bryter inte mot några lagar. Hon är inte ens en vald tjänsteman, inte att det skulle påverka min åsikt om henne om hon var det.

Jag bryr mig allvarligt inte. Det är en upphängning som människor har om att ge sitt vuxna beteende.

Jag bryr mig mer om Donald Trumps beteende som inte fick samtycke, och hans upprepade brott mot konstitutionen, och hans tiotusentals lögner som sagts medan han var i sitt ämbete, och hans fruktansvärda politiska positioner och hans nyligen förråd mot amerikanska allierade.

Det finns en video av Donald Trump med motorbåt Rudy Giuliani i drag, vilket är en riktig sak som hände på kameran som en del av en skit.

Även om det inte var en skit skulle jag inte bry mig, om inte Rudy legitimt inte samtyckte till att bli motorbåt.

Det finns saker som spelar roll i den här världen och saker som inte gör det. Människor har sina prioriteringar långt borta, speciellt när det gäller sexualitet.

Vuxet, samtyckebeteende? Jag bryr mig inte.

De icke vuxna, icke samtyckta grejerna är de saker vi bör oroa oss för.

Att bryta mot lagen är det som betyder något. Att ta ojämna bilder bryr mig inte. Du gör du. Se till att du också vill göra det så att du inte ångrar det senare.

Men nej, bryr dig inte, gjorde det aldrig.

Och såvida jag inte kommenterar något som Trumps vuxna bozo-söner har sagt om politik, vanligtvis någon förolämpning eller lögn som de sa, vilket gör dem till ett rättvist spel, lämnar jag i allmänhet Trumps familjemedlemmar ensamma.

Hans icke-politiska släktingar? Jag nämner dem aldrig förutom att berätta för andra att lämna dem ensamma.

Hans barns son? Jag försvarar bara det här barnet och säger till andra att lämna honom.

Hans fru? Inte frågan.

Om hans vuxna söner inte hade gjort så mycket för att vara direkt inblandade i rysk inblandning i våra val eller för att ordna sin fars politiska planer skulle jag också avskriva dem som irrelevanta bozos. Inte värt att kommentera om de inte begår ett brott eller samarbetar med sin far för att bedra USA. En del av det gjorde de.

Men vi lämnar familjemedlemmar som inte vill vara politiska aktörer ensamma, särskilt om de följer lagen.

Enkel standard.

Lämna en kommentar