Hur man kontrollerar om någon har tillgång till mina Google-foton, laddat ner, hackat eller cirkulerat dem

ingen kan någonsin hacka in i google-systemet. men naturligtvis kan man ladda ner foton om du ger det alternativet till dina besökare. när någon tittar på dina bilder eller videoklipp får du ett automatiskt meddelande från Google Foto när du loggar in på din Google+ konto. google photos skickar dig dock inte ett e-postmeddelande för sådana aktiviteter. du kommer att märka en röd prick längst upp till höger på skärmen när du befinner dig på google plus, vilket betyder en avisering och informerar dig om vilka alla som har sett dina foton. men för det måste du först aktivera delningsfaciliteten i din bildmapp. efter att ha laddat upp bilder eller videor på Google-foton, ger det dig möjlighet att dela samma bilder med kontakter i din sparade Google-kontakter . om du aktiverar delningsfaciliteten kommer den att fråga dig vilka kontakter du vill dela bilderna med och du kan välja enligt din komfortnivå.

och det finns inget sätt att ta reda på om någon cirkulerade dina foton efter nedladdning i slutet.

[1]

fotnoter

[1] Foto animationer och videor på webbplats SEO

Lämna en kommentar