Hur man lägger upp ett nakenfoto för hämnd på mitt ex

Jag skulle inte göra det om jag var du Google den här artikeln får killen 18 år för hämndporr, låt mig ge dig några detaljer den här killen startade hämndsporr på x dot-com han blir arresterad och det går till domstol och kvinnan var i mycket känslomässigt tillstånd att detta hände henne att domaren ger honom 18 år och 10,000 XNUMX böter ... och en annan sak nu har varje polisavdelning nu en cyberavdelning för brott som detta och andra som involverar en dator så du känner dig lycklig prova det ... Jag ' Jag berättar bara att det finns konsekvenser ... nu för brott som detta ... så om du slänger bilden och någon hittar den eller stal den från dig och sätter på nätet är det inte ditt fel ... Så håll antingen fotokontakten för det eller vad du än gör men lägg det inte online och tro att du kommer att få ett stort skratt eftersom det är ett skämt som kommer att vara på dig för resten av ditt liv

Lämna en kommentar