Hur man överför mina gallerifoton från min Android-telefon till min Chromebook

Hur överför jag mina gallerifoton från min Android-telefon till min Chromebook?

Öppna play store på din Chromebook hitta och installera Samsung Gallery på Chromebook, eller om det inte körs på din specifika Chromebook installera Google-foton på båda enheterna och synkronisera dem och inaktivera Galleri eller synkronisera det till Google-foton, logga in på Galleri på Chromebook med samma Samsung-konto som du använder på telefonen eller med ditt Google-konto om du har varit tvungen att använda Foton.

Eftersom Galleri och foton är molnlagringsappar visas bilderna i dem på telefonen på Chromebook så kan du se och öppna valfritt foto. Om du faktiskt vill spara ett foto på Chromebook väljer du fotot så hittar du ett nedladdningsalternativ.

Lämna en kommentar