Hur man redigerar DSLR-fotografier utan att förlora kvalitet

Det finns många appar där ute för att redigera fotografier, men det är sant att inte alla ger den bästa effekten. Uppriktigt sagt är jag bara en 14-åring och jag vet inte mycket om fotografering och jag är inte heller van vid fotoredigering. Alla de finaste redigeringsprogramvarorna där ute kräver antingen ett abonnemang eller betalas, men du kan ansöka om en 30-dagars (vanligtvis) testversion för att se om det räcker.
Hur som helst, jag skulle föreslå Adobe Lightroom och / eller Photoshop för redigering om pengar inte är ditt problem. Jag använder dem personligen och de ger mycket bra resultat utan att fotografiets kvalitet försämras. De kräver säkert tid och övning för att utmärka sig dock.
Jag tar vanligtvis bilder som inte kräver några korrigeringar så jag är inte mycket van vid att redigera.

Lämna en kommentar