Hur man ser vem som delade mitt foto på Facebook

Hej.

Om din bild är offentlig kan vem som helst se och dela den.

Om du vill att ingen ska dela kan du göra den privat och om någon (vars inte din vän) redan har delat din bild kan du omedelbart göra den privat eller ändra den till (endast vänner) så kommer bara dina vänner att kunna se den delade bilden och ingen annan.

Ett privat foto kan inte visas av vännerna till personen som har delat din bild.

Och om någon delar din bild får du ett meddelande om personen som delade den.

Lämna en kommentar