Hur man skriver specialtecken i Photoshop

Jag har Photoshop och Photoshop 'Extended': ingen har något urval av specialtecken - eller om det gör det har jag inte hittat det - men Fireworks har det; eftersom jag gör de flesta av mina textfiler med Fireworks har jag inte ansett att det saknas ett specialteckenbibliotek i PS som ett problem.

Om du har ett specialtangentförbättrat tangentbord: kanske du kan skriva in dem i en PS-textfil? Du kan också söka efter ett PS-specialteckenbibliotekstillägg online på Adobe ...

PS-specialobjektbiblioteket har en mycket begränsad mängd specialtecken - även om du lägger till alla tillgängliga mappar i ditt bibliotek - men de måste ritas för att passa din textstorlek och dina behov.

Om du får ett bestämt svar: vänligen nämna det för mig; igen, jag har inte funnit något behov av att söka efter ett PS-specialteckenpaket själv eftersom jag har FW.

Jag gillar inte att textskrivning med PS har så mycket som jag gör textskrivning med FW: FW har automatisk radplacering och centreringsguider tillsammans med manuella funktioner för inmatning av rad / centrum, plus det gör det möjligt att beskära tavlan - efter textskrivning - genom enkel justering av dukstorlek (trimma, passa) utan att spara / stänga och öppna den igen för att fortsätta med korrigeringsfunktionen.

(PS tillåter inte funktionen "historik-radergummi" efter beskärning av ett dokument (med beskärningsverktyg, bildreduktion, kanvasreduktion: eventuell minskning) tills det sparas-stängs-öppnas igen.)

Du kan använda PS för att förbättra specialtecken skrivna / sparade som FW .png (eller MS Word .png) och öppna / kopiera och klistra in dem i en PS-textfil men placering är upp till din förmåga; Jag gillar inte (AI eller) PS-linjaler (linje- och mittguider).

Lämna en kommentar