Hur man slutar synkronisera mina foton till Facebook

Från din Android:

  1. Öppna Facebook-appen och tryck lätt på ☰
  2. Bläddra ner och välj konto > appinställningarna > synkroniserings Bilder
  3. Välja Synkronisera inte mina foton

Från din iPhone:

  1. Öppna Facebook-appen och gå till din profil
  2. Tryck foton > synkroniserad
  3. längst upp till höger
  4. Tryck för att vända Fotosynkronisering sänkt

källa: Hur stänger jag av fotosynkronisering?

Lämna en kommentar