Hur man ställer in en Instagram-bild / foto till ”privat” så att bara du kan se det

Kontrollera din synlighet

Ställa in dina foton och videor som privata

Hur ställer jag in mina foton och videor så att endast godkända följare kan se dem?

Som standard kan vem som helst visa din profil och dina inlägg på Instagram. Du kan göra dina inlägg privata så att bara följare som du godkänner kan se dem. Om dina inlägg är inställda på privata, kommer bara dina godkända följare att se dem på fliken Foton i Sök & utforska eller på hashtag eller platssidor. Inlägg kan inte ställas in som privata från en stationär dator.

Så här ställer du in dina inlägg privat från Instagram-appen på iOS:

  1. Gå till din profil genom att trycka på
  2. Tryck
  3. Slå på Privat kontoinställning

Saker att tänka på om privata inlägg:

  • Privata inlägg du dela till sociala nätverk kan vara synlig för allmänheten beroende på dina sekretessinställningar för dessa nätverk. Till exempel kan ett inlägg som du delar till Twitter och som är inställt på privat på Instagram vara synligt för de personer som kan se dina Twitter-inlägg.
  • När du väl har gjort dina inlägg privata måste folk skicka en efterfrågan för att se dina inlägg, din följarelista eller din följande lista.
  • Följförfrågningar visas i Aktivitet, där du kan godkänna eller ignorera dem.
  • Om någon redan följde innan du ställde in dina inlägg till privata och du inte vill att de ska se dina inlägg kan du blockera dem.
  • Människor kan skicka ett foto eller en videodirekt till dig även om de inte följer dig.

Lämna en kommentar