Hur man tar bort delade foton från Facebook Messenger-appen

I själva messenger-appen (om du öppnar den till helsidan från kugghjulsikonen i det övre högra hörnet) om du tittar till vänster om en bild som du delar, ser du i grått en 3-sidig ruta med en pil, om du pausar över den ser du bredvid den tre grå prickar. Klicka på prickarna så kan du ta bort bilden från ditt flöde. Detta tar INTE bort från flödet till personen du skickar meddelanden. Det finns inget sätt för dig att radera en bild som du skickade till någon annan. Du kan bara påverka ditt eget flöde. På en bild som skickas till dig kommer rutan och prickikonerna att vara till höger om bilden.

Lämna en kommentar