Hur man tar bort ett meddelande / foto från en GroupMe-chattgrupp

Du kan verkligen inte ta bort bilder och meddelanden i GroupMe. När de har skickats förblir den där och lämnar en grupp raderar faktiskt inte meddelandena. Det kan vara borta från din telefon när du lämnar en grupp, men den kommer fortfarande att finnas kvar i telefonerna till de andra medlemmarna i gruppen. Men så vitt jag vet, om du är ADMIN i gruppen, skulle radering av den specifika gruppen ta bort allt - meddelanden, bilder, etc för både dig och dina medlemmar i gruppen, förutsatt att bilderna inte redan har laddats ner i i vilket fall kan du inte göra någonting. De nedladdade bilderna skulle finnas kvar i sina telefoner. Om du fastnar i en sådan situation kan det också hjälpa att fråga snyggt ....!

Lämna en kommentar