Hur man uppdaterar mitt Facebook-profilfoto utan att mina Facebook-vänner ser och kommenterar det

Ändra ditt profilfoto och sedan kan du välja att visa det för alla (standard), bara dina vänner, alla vänner utom de du väljer, bara vänner du väljer eller bara dig.

Observera att om du väljer något annat än "Alla", kommer personer som * inte är dina vänner och appar och webbplatser som använder din Facebook-inloggning att få ett standardgeneriskt Facebook-profilfoto som ser ut så här:

Lämna en kommentar