Hur mycket lön får en naturfotograf varje månad?

Någonstans mellan (-50 0 årligen) och $ XNUMX. Jag har varit professionell fotograf i många år och jag har varit en extrem entusiast som djurlivsfotograf. Anledningen till att jag vägrar att kalla mig en ”Professional Wildlife Photographer” är att jag ännu inte har avslutat ett år i svart.
När jag har dragit mina kostnader (resor, utrustning, underhåll, förlorade inkomster osv.) Från de lilla lönecheckarna under hela året, är jag alltid medveten om att det enda skälet till att jag gör det ... är för att jag älskar det.
Men jag har blivit inbjuden att spela in en dokumentärfilm med en berömd publikation i sommar. Mitt jobb kommer att vara att skjuta både människor och djur ... ganska upphetsade eftersom det är ett två månaders betalt projekt.

Lämna en kommentar