Hur ofta uppgraderar professionella fotografer sina kamerakroppar?

Hej där,

Liksom vad de andra sa skulle det bero på en mängd olika faktorer som hur upptagen du är och hur mycket slitage redskapet går igenom.

Jag uppskattar att jag skulle ta mer än 8 XNUMX bilder per månad av olika skäl. Dessa inkluderar ALLA skott både målvakter och avvisare.

Jag har flera kameror och en uppsättning linser för de olika bilder jag brukar ta.

Byt växel när de är slitna eftersom det blir fler problem än lösningar. Jag skulle också rekommendera att regelbundet rengöra och kontrollera dina saker för tecken på problem. Då är det kanske dags att köpa en ersättare.

För mig skulle jag göra det då skulle jag alltid ha en reservfond för att köpa ny utrustning som låter intressant att köpa.

Jag köper vart tredje år på de mest använda maskinerna och köper när som helst en riktig ny övertygande utrustning. precis som 4k videokameror ... bara för att få en chans och se vad krångel handlar om.

Men korrekt skötsel av din utrustning håller kostnaden nere och jag är inte riktigt ombord med argumentet att vi behöver uppgradera varje år.

Lämna en kommentar