Hur praktiserar jag under bröllopsfotografer om jag vill lära mig bröllopsfotografering? Hur kan jag få kontakt med någon i Bangalore

Om du planerar att gå in i bröllopsfotograferingsyrket har jag mina nedanstående förslag.

  1. Innan du närmar dig någon, börja själv. Börja klicka på foton med tillgänglig kamera, kan vara med mobil. Trial and error är en bästa metod.
  2. När du känner att du har tag på fotograferingen bör du täcka bilder av händelser hemma eller av släktingar och vänner.
  3. Börja följa de bästa bröllopsfotograferna, de flesta fotografer fortsätter att dela kunskapen om FB, Insta och berättelser. Få postar BTS av bilderna och få videor också. Jag är säker på att du kommer att lära dig många saker när du ser det.
  4. Börja delta i bröllop av släktingar och vänner, se till att du bär din kamera och tar få bilder. Försök redigera dem och skicka dem till dem. Lägg upp dem på sociala medier och sök efter feedback.
  5. Titta på fotografierelaterade videor och läs artiklar och bloggar.
  6. Du kan också kontakta de bästa fotograferna och fråga om du kan följa med dem på en film som förklarar ditt intresse och passion för att lära dig fotografering.

Snälla kontakta teamet Phometo som är de bästa bröllopsfotograferna i Bangalore och kontrollera om det finns ett praktikprogram för fotografering.

Alla de bästa.

Lämna en kommentar