Hur tar jag bort alla mina foton från Google-foton och slutar synkronisera mina foton från telefon till Gmail-konto (foton)

Först och främst behöver du stäng av 'Backup & Sync''.

  • Om du har Google Photo-appen installerad i din telefon, gå till appen.
  • Längst upp till höger ser du en molnknapp.
  • Tryck på den för att stänga av den.

Nu, för att radera alla foton:

  • Tryck och håll på en bild
  • Välj sedan alla, kom ihåg att du måste göra det manuellt.
  • Och tryck sedan på radera-knappen.

De raderade foton kommer att vara i papperskorgen i 60 dagar. du kan återställa de raderade bilderna innan det.

Om du vill ta bort dem permanent:

  • Tryck på menyknappen, tre horisontella linjer längst upp till vänster.
  • Gå till "Papperskorgen".
  • Tryck på den prickade knappen längst upp till höger.
  • Sedan, 'Töm papperskorgen'

Alla dina foton raderas permanent från Google Foto och synkroniseras inte eller säkerhetskopieras ingen ny ingång.

Lämna en kommentar