Hur tar jag bort fotoalbum från en iPhone? Hur lägger du till foton i ett album

Du kan stöta på problem när du försöker ta bort ett fotoalbum på din iPhone. Om du vill ta bort fotoalbum på din iPhone, oavsett vilket problem du möter, borde du känna till vissa typer av fotoalbum på iPhone så att du enkelt kan hantera dem. Nedan följer några typer av fotoalbum:

  • Albumen skapade av dig. Du skapar dessa fotoalbum på din enhet.
  • Albumen skapade av appar från tredje part. Dessa album skapas automatiskt när du använder vissa appar på din iPhone. Normalt har dessa fotoalbum samma namn på de relaterade apparna.
  • Albumen synkroniseras från datorn. Dessa album är de som du synkroniserade från din dator till din iPhone.
  • Standardalbum, inbyggda album, till exempel "Camera Roll" och "Nyligen borttagen". Till exempel kommer fotot du tar automatiskt att läggas in i "Camera Roll" -albumet, efter att du aktiverat iCloud Photo Library eller My Photo Stream kommer "Camera Roll" -albumet att försvinna och något nytt standardalbum kommer ut.

Vilka typer av fotoalbum kan du ta bort

Normalt kan du ta bort fotoalbum som skapats av dig och appar från tredje part och de fotoalbum som du har synkroniserat från datorn. Metoderna för att radera dem kan dock vara olika.

1. Radera fotoalbum skapade av dig och 3: e

Festappar

Om du vill ta bort fotobiblioteket som skapats av dig och appar från tredje part går du till Foton> Album, klickar på "Redigera" i det övre högra hörnet och sedan på "-" till vänster om albumen. Observera att det borttagna fotobiblioteket som skapade appar kan visas igen när du använder appen för att ladda ner eller ladda upp foton.

2.Hur man tar bort synkroniserade fotoalbum på iPhone

För att radera synkroniserade foton måste du ansluta din iPhone till din dator och synkronisera med en tom mapp till din Photo-app på iPhone. Eller så kan du använda iPhone-hanteringsverktyget för att direkt ta bort dem. Nedan är en av iPhone-chefer som du kan använda för att ta bort synkroniserade foton, och vi visar guiden för hur du använder den till ta bort synkroniserade foton.

Hur man tar bort synkroniserade foton från iPhone med AnyTrans

AnyTrans är en av professionella iOS-innehållshanterare som du kan använda för att snabbt ta bort synkroniserade foton enkelt med några få klick. Du kan prova och följa stegen nedan för att ta bort foton som inte har någon papperskorg på din iPhone.

Steg 1. Ladda ner och installera AnyTrans, och kör det på din dator.

Steg 2. Anslut iPhone till datorn med USB-datakabel.

Steg 3. Gå till kategorier, bläddra ner och klicka på Foton> Fotobibliotek.

Tack!!!

Lämna en kommentar