Hur tar jag bort foton från icloud men ändå har dem på min iPhone

Foton i din kamerarulle finns på enheten. Foton i Min fotoström tar lite enhetsutrymme, men oftast bor de i molnet och skickas till dina andra enheter. Låt oss säga att du tog en bild på din iPhone. My Photo Stream skickar den till din iPad och din Mac. Här är vad du måste göra: när bilderna du har tagit finns i My Photo Stream måste du gå till My Photo Stream på Mac i iPhoto (eller Photos, om du har OS X 10.10.3 Yosemite eller senare) och lägg till dessa foton i ditt Mac-fotobibliotek. När de väl har lagts till kan du ta bort bilderna från Photo Stream (detta tar bort det från iPad och My Photo Stream på Mac). Om du vill ta bort bilden på iPhone också måste du gå till Camera roll på iPhone och ta bort den där också. Nu har du sparat bilden i ditt Mac iPhoto-bibliotek och den ursprungliga bilden i din iPhone-kamerarulle (om du inte väljer att ta bort den därifrån också). Observera att bilden inte kommer att finnas på iPad om du inte lägger till bilden i iPads kamerarulle, precis som du var tvungen att lägga till den i iPhoto-biblioteket på Mac.

Jag hoppas att det är vettigt. Det här är en del av anledningen till att jag stängde av My Photo Stream på mina iOS-enheter. Det kan bli lite förvirrande. Om jag nu vill ha en bild på Mac ansluter jag den och låter foton importera dem, eller så kan jag mejla dem till mig själv och ladda ner den.

Nu, en EDIT för den ursprungliga frågan svarade jag:

För att radera foton från molnet, ta bort dem från iCloud Photo Library. Om du inte alls vill att bilder ska skickas till molnet i framtiden måste du gå till inställningar, iCloud, foton och stänga av iCloud Photo Library. Du kanske också vill stänga av min fotoström, som använder iCloud för att skicka foton till alla dina enheter. OM du inte vill att ett foto som tas på din iPhone ska visas på andra Apple-enheter. Anteckna det Min fotostream lagrar inte bilder i iCloud, det bara använder den för att skicka dem till dina andra Apple-enheter. iCloud Photo Library lagrar däremot bilder i iCloud så att de kan nås på www.icloud.com.

Tack för att du bad mig svara!

Lämna en kommentar