Hur vanligt är boudoirfotografering i Indien?

Inte säker på hur vanligt det är i Indien men vill berätta hur jag fick veta om det från min klient i Mumbai. Låt oss kalla Shruti (namnet ändrades) var min vanliga en dag hon var i två dagar på hotellet, hon var i full kroppsbehandling, ansiktsbehandling, helkroppsvaxning, bikini, brazillian, helkroppsglans, manikyr, pedikyr, hår , massage, kroppsinpackning och smink. Hon var som en stor klient för dagen och jag tilldelades med henne för det mesta av behandlingen utom hår och smink så jag frågade henne vad som var det speciella tillfället och hon sa till mig att hon skulle få fotografera.

När shooten var planerad på natten frågade hon mig om det skulle hjälpa till med touch ups under shoot för lite extra pengar efter mina arbetstimmar. Hon var väldigt trevlig mot mig så jag gick med på det. Hon förklarade mig att det var boudoir-shoot som involverar sexig konstnärlig fotografering och skulle kräva att jag också skulle hjälpa till med smink på hennes kropp. Jag var bra med det som en del av mitt jobb jag hanterar mycket nakenhet och Shruti fru var mycket vacker.

Skottkvällen var väldigt speciell där Shruti madams vän Anjali och hennes pojkvän Hardik skulle göra fotograferingen.

Det fanns lampor och stativ mm i sviten hon bodde på. Bara tre av oss var där i rummet. Hardik förklarade att de första bilderna skulle tas i genomskinlig natt. Jag gjorde lite på hennes ansikte och på klyvningen applicerade foundation och kompakt. Applicerade också lotion och pulver på hennes lår och ben hon fick 5 tum röda kullar som var skönhet.

Hon poserade som en modell och det kom blinkningar. Sedan bad Anjali shruti att gå på sängen. Ett rött sidenlakan lades på sängen. shruti placerade sig för att visa höfter som i doggy-stilpositionen. Hennes ben öppnades, jag gjorde lite pudertopp på hennes röv. Hardik var redo med blixtljus och kamerainställning tog snart ett par bilder. En mjuk musik spelades och candela tändes.

Hardik kom nära sängen och justerade benen och skilde dem mer och drog g-strängen ner under låren. En avgift skott togs sedan det var en paus. Shruti bar badrock.

Vinflaskan öppnades vi hade alla ett glas vin och lite mat. Hardik förklarade nästa skott att det skulle ställas in i det tomma badkaret.

Den här gången antog Shruti att vara helt naken och ha ett ljusrött läppstift. Hennes hår skulle vara öppna. Hon hade en pärlhalsfri och snygga matchande örhängen. Jag justerade håret, hon tog bort manteln och klädde av till födelsedagsdräkt. Jag gjorde lite kontakt med hennes bröst och anjali bad mig att sminka på de inre låren och nära fittan för att få den att se fräsch och rosa ut. Jag blev varm, jag gjorde hennes touchup och fick gåshud. De passerade skämt anjali frågade mig shruti ekdum kuwari lagni chahiye.

Några bilder togs efter det att en ros togs och pinnen klipptes i hennes fitta. Några kronblad spilldes över hennes kropp. Det var väldigt varmt sedan tog vi paus igen det var som 3 på morgonen. Rök, redbull och drinkar med lite mat. Hardik förklarade att den sista inställningen för dagen skulle ställas in på balkongen, vi antar inte att hålla volymerna nere så att vi inte stör andra.

Sista skottet var en grenlös trosor långa läderskor och hår bundet tillbaka. Hon skulle ha på sig ett chokerbälte och en cowboyhatt. Jag ombads att applicera shiner på hennes bröst och mage. Hon poserade som en stygg cowgirl.

Cigarr, jägare, bälte och leksakspistol användes som rekvisita för skjutningen och hardik tog många bilder i många olika positioner.

Det gick till 4 30 på morgonen och sedan var det gjort för natten. Shruti fru gick in i badrock. Hon frågade mig om jag kunde hjälpa till att ta bort smink. Hardik packade sin väska. Anjali och shruti madam hade kaffe och rök.

Hon kysste hardik och Anjali hejdå. Shruti fru tog bort sin morgonrock vi gick i badrummet. Jag började ta bort smink. Jag rensade smink från ryggen hon var väldigt het.

Hon kyssade mig hejdå. Jag fick gåshud igen gick hem och kraschade av kurs efter att ha kopplat av mig själv (vet du vad).

Lämna en kommentar