Hur var den första spankingen i ditt inhemska disciplinäktenskap?restricted

När jag gifte mig först körde jag min frus bil till affären, på vägen förlorade jag pausen, hon hade låtit bromsvätskan ta slut, jag var tvungen att ta mig till sidan av vägen och gå till bildelarbutiken att köpa bromsvätska. När jag kom hem förklarade jag för min fru vad som hände och informerade henne eftersom hon inte tog hand om sin bil skulle jag ge henne en smisk. Hon kunde se med blicken i mitt öga, jag var allvarlig. Jag tog tag i hennes hand och tog henne till soffan. Jag drog bort hennes byxor och trosor från henne, lade henne över mitt knä och gav henne en mycket lång, fast, Bare Butt Spanking med min hand. Hon bad om ursäkt för att hon var en dålig tjej, och Bare Bottom Spanking blev min vanliga form av disciplin för henne resten av äktenskapet (18 år).

Lämna en kommentar