Hur var din bröllopsnatt?

Jag var en typisk okunnig indisk tjej när jag gifte mig vid 20 års ålder när min man närmade sig 30. Det var för årtionden sedan. Mina strikta föräldrar tillät aldrig interaktion med varandra de dagarna före äktenskapet!

Men Guds nåd gjorde oss underbara par. Jag är så glad att lindra alla roliga och super heta minnen jag har med mina tidiga nätter med min man. Rolig och saftig historia framöver för dig!

När vi höll hand för första gången som en del av vigseln rann en kyla över min kropp. Efter några minuter klämde min man och klämde i handflatorna och jag kände att blod rann till mina privata delar. Han såg lugn ut medan han gjorde det och ingen kunde märka något från hans ansikte; Men jag var rädd att andra kanske märkte min rodnad och ansiktsvridningar!

Min man sa till mina föräldrar efter äktenskapsceremonierna att han inte skulle vilja att den första nattceremonin skulle genomföras den natten själv, eftersom han kände att alla skulle vara trötta och behövde god vila. Mina föräldrar verkade vara lite chockade över att höra detta eftersom ingen man någonsin skulle säga sådana saker som kunde tvivla på hans manlighet och iver!

De sa till honom att om det inte gjordes den kvällen, måste de hitta en annan lycklig dag, som kan ta till och med 3-4 dagar. Han sa att det inte spelade någon roll. Återigen chock och oro för dem!

När jag bosatte mig i hans hus dagen efter äktenskapet stannade hans gift syster som bodde i en avlägsen stad i en annan stat hos oss tillsammans med sina barn i några dagar. Så människor var ständigt omkring oss och gav oss ingen integritet. Men alla var mycket tillgiven och kärleksfull mot mig och kommunicerade snyggt med mig. Även barn blev omedelbara vänner.

Han sov i sovrummet och jag sov med hans syster och bröder i hallen. Vi kunde bara byta blick och leende från avstånd!

Den tredje natten satt vi på balkongen tillsammans med barnen och pratade alla slags roliga historier. Det var dags för barnen att gå och lägga sig. Äldste hade redan gått i säng. Min man sa: "Ni pojkar går och sover; det är redan sent; vi kommer efter lite mer tid; jag känner mig inte sömnig". Barnen gick. Min man stängde dörrarna. Jag satt i en plaststol och han satt i en annan stol.

Han drog stolen nära mig. Det var mörkt förutom avlägsna gatubelysning. Ljus har redan gått i alla närliggande hus och lägenheter men om det var någon nyfiken och vaken kunde de se våra profiler i mörkret!

Min man började röra vid mig här och där och talade sött. Sedan lade han sina öppna handflator på mitt lår och sa: "Älskling, jag vill kontrollera hur stor du är där uppe; böj dig över min hand!". Jag hade turen att ha en hälsosam äpple och fasta bröst och utan att tveka böjde jag mig. Han grep mjukt ett bröst och pressade det smidigt över jackan. Åh vilken spänning det var! Jag kunde inte bara beskriva min första touch av en bröstman! Jag kände blodflödet i buken och en viss våt känsla där. Jag förstod bara inte varför det hände så!

Efter att ha kollat ​​mitt andra bröst också viskade han: "Du är underbar! Jag älskar tvillingarna!" Jag rodnade i mörkret. Bara så mycket för natten.

Nästa kväll tog han mig till stranden. Återigen människor runt omkring. Föräldrar hade gett strikta instruktioner att inte äta ute och återvända före 8. I auto riksha viskade han, "3 dagar har gått; inte ens en kyss! Vilken synd!" och log. Jag grep hans hand och började känna - ah det vanliga!

Äntligen, den fjärde dagen på morgonen, packade alla släktingar upp. Bara mina lagar.

På kvällen kom mina föräldrar (som knappt var 10 km bort), gav gåvorna förknippade med den första nattceremonin, gjorde en väldigt lätt dekoration av rummet med blommor (på grund av min mans insistering på "ingen pompa snälla") kom till templet tillsammans med oss, bad, tog middag och gick.

Vi lämnades ensamma i rummet omkring 9:30!

Obehagliga stunder för oss båda. Han satt bredvid mig i sängen. Och omfamnade mig från sidan. Han kysste min kind först. Han sa, "Åh! Du är så ung, både mjuk och och så fast!" Hans hand sprang över hela min kropp över min saree; Jag var dum; nerverna i min kropp stickade. Vi pratade söta ingenting. Jag svarade knappast med ett ord eller två. Han frågade mig: "Är du bekväm? Jag är säker på att du vet vad man och hustru gör första natten?" Jag sa, "Jag vet inte!" Han skrattade. "Kom igen! Var inte för blyg. Vad sa dina föräldrar till dig idag?"

"Min mamma sa," samarbeta med din man till allt han vill och gör; visa din tillgivenhet till honom helt. Du kommer automatiskt att få veta ". Det är allt"

"Visst? Du vet inte mer? Hur blir du gravid en dag?"

Jag visste mitt svar. Det var detta: Man och hustru kommer att ligga naken och kyssa varandra. Så här blir frun gravid !! Men jag var rädd att berätta för honom! Vad händer om han tycker att jag vill bli naken framför honom? Skam, skam!

Han sa mjukt: "Då borde du lyda det som din mamma rådde dig; ta bort din klänning!" Han stod upp och släckte huvudstrålkastaren och tände på den svaga nattlampan. "Det ljuset ..." sa jag. "Låt det vara. Ska jag inte se hur vacker du är?" sa han.

Mycket överraskande kände jag ingen blyghet framför honom. Han började klä av sig min saree, sedan min blus och underkjol. Han fick mig att stå framför honom. Han var en helt 'rasika'! Dricker min fysiska skönhet med giriga och vida ögon! Sedan omfamnade han mig hårt och planterade sin första kyss på mina läppar. Jag smälte överallt. Hans händer lekte med mitt bröst över behå. Sedan hakade han av min behå, tog bort den och höll mig stående framför honom, han tittade igen på mina bröst med lustfyllda ögon i det svagt upplysta rummet. Jag hade ingen skam!

"Åh! Jag är så lycklig! Sådana vackra bröst; rätt storlek; väldigt fast; kom igen söta!"

Han drog mig nära och grep i båda brösten och började pressa dem som galen. Han grep mina bröstvårtor med fingrarna och nappade dem snyggt. Det var det! En flod av sexig känsla sprang över min kropp. Jag kände mig våt vid mitt underkläder. Jag kan inte bara beskriva lyckan! Jag var säkert en bröstkänslig kvinna och min fästman älskade bröst!

Sedan klädde han av sig själv. Jag undvek att titta på hans privata del. Jag hade ingen aning om vad som fanns där och hur det såg ut. Han var en gentleman. han förstod att jag kanske inte hade mycket idé om det. Han ville inte skrämma mig!

Vi låg nu i sängen, omfamnade tätt, ständigt kyssade, bröstklämmer osv. Sedan satt han mellan mina ben och drog ner underkläderna. Jag kände mig för blyg för att öppna ögonen. Jag kunde bara höra: "Ah! Vackert; underbart! Trevligt hår! Du är så våt här" etc.

Sedan försökte han starta sin "verksamhet". Vad i helvete visste jag vad han försökte göra ?! Jag kan inte tillåta någon överträdelse där! Jag spände upp magen helt! Han rörde, famlade, kände, försökte skjuta något i, men jag var tillräckligt stark för att strama upp allt och han misslyckades med att försöka komma in!

Han andades tungt och ljög intill mig. Han viskade. "Du borde veta hur du slappnar av och samarbetar. Du verkade vara spänd. Du kanske är riktigt naiv. Jag vill inte besvära dig. Låt det hända naturligt".

Han omfamnade mig och började kyssa och suga mina bröstvårtor. Jag ville inte ha något mer eller bättre! Jag njöt redan av himlen! Helt naken, jag sov på hans axlar hela natten. När någon av oss vaknade däremellan, kysste vi. Jag hade aldrig haft en så störd, glad, ofullständig men ändå mest önskvärt sömn i mitt liv!

Nästa dag. Vi satt ensamma tillsammans i sängen. Min man började ställa frågor om "biologi och mänsklig fysiologi" och jag misslyckades eländigt! Han tog med sig en penna och anteckningsbok, började göra skisser på dolda manliga och kvinnliga delar, förklarade ägg, spermier, samlag etc etc! Jag lyssnade och kommenterade: "chee! Gör alla människor alla dessa saker för att få en baby ?! Cheeeee!"

Jag var så lycklig att få en sådan omtänksam och kunnig make. Han var så tålmodig med mig. Nästa natt var jag helt samarbetsvillig med honom, förutom "inträde"! Varje gång försökte han, men fick aldrig inträde!

Tredje natten. Han bestämde sig för att utbilda mig mer. Han lockade mig att titta in i hans upprätta huva. Jag blev förvånad och chockad. Hur kommer det sig att en så stor och lång en någonsin finns där så snyggt gömd och packad i en mans shorts ?!

Efter mycket förspel när han försökte spela in, ropade jag: "Var praktisk, du måste ha fel någonstans. Hur kan en så stor sak någonsin komma in i ett litet hål? Jag kommer säkert att skada mig!" På något sätt, med stora svårigheter (kan använda fingrarna), bröt han min hymen. Men inget mer. Blod kom och jag grät av smärta. Han tröstade mig med söta ord.

Jag gick till min mors hus med smärta i buken. Hon tog mig till en damläkare. Damläkaren var gammal. Hon brydde sig aldrig om att ge mig råd! Hon sa till min mamma: "Mannen måste ha hanterat henne ungefär"! Min mamma var lite orolig. Hon ber mig att vara försiktig samtidigt som jag samarbetar. Jag applicerade några salvor och blev bra på två dagar. Tyvärr började också mina perioder och jag var tvungen att stanna hos mina föräldrar i ytterligare 2 dagar.

När mina föräldrar tog mig till min mans hem såg han ivrigt på dörrarna och väntade på min ankomst! Ah! Vilken spänning och glädje jag kände när jag tittade på min mans ansikte efter en veckas separation! Jag log mot honom från öra till öra! Mina föräldrar märkte mitt ansikte! (Efter en månad, när jag åkte till mina föräldrar, skämtade de med mycket överdrift med min bror och systrar hur jag log när jag såg min man!)

Det är verkligen oförklarligt hur en sådan djup kärlek och begär utvecklas mellan man och hustru i ett ordnat äktenskap! Jag har inte haft sex i verkliga termer hittills, men det spelade ingen roll! Det är definitivt något bortom det! Det var också fallet med min man. Han berättade för mig hur han saknade mig illa.

Han sa att han höll sina känslor under kontroll genom att onanera en eller två gånger. Jag kunde inte förstå vad han sa och stackars, han var tvungen att återge en föreläsning om ämnet bara för att få en "chee!" från mig!

Vi åkte på en veckas smekmånad, men ingenting förändrades. Vi kom närmare och närmare varandra; vi var vansinnigt kär i varandra; vi älskade varandras kropp och fysiska intimitet så mycket. Men inget mer! Han var tillräckligt storslagen för att vara nöjd med den nådlösa intimiteten. Han var på något sätt säker på att saker och ting skulle bli okej! Mycket överraskande för en man!

Snabbspolning framåt 3 veckor. Efter mycket lugnande slappnade jag av i magen till viss del en natt och min man gjorde en svår men full inträde för första gången! Han kunde inte röra sig inuti mig (eftersom jag fortsatte att vara mycket tight), men hans spänning och lättnad var påtaglig. Jag kände mig så glad att han äntligen gjorde vad han ville! Men vad finns det för mig nedan? Jag visste inte! Bara irritation, tänkte jag.

Men våra nätter var annars alltid glada. Vi gjorde så mycket av bröststimulering. Min man var galet kär i mina bröst! Jag tappade honom: "Bita mig mer i mina bröstvårtor! Ah! I själva verket skulle han känna sig rädd för att bita mer så att han kan skada mig!

Jag skulle hålla mig vid hans kropp som en leech medan jag sov. Han föredrog faktiskt en icke-rörande sömn om en fredlig nattsömn var behovet; men jag tillåter honom inte att flytta ifrån mig och sova. Midnatt, om jag hittade honom borta från min kropp kommer jag att rulla över honom, lägga mitt huvud på hans bröst och trycka på mina bröst på hans bröst och sova. Han murrade och klagade med en påfrestande, ibland mildt skällande på mig, men ändå var han kärleksfull och omtänksam nog för att tillåta mina vägar.

Och 4-5 nätter efter hans första framgångsrika inträde, såg han till att mycket extern smörjning var klar och lyckades göra rörelser inuti mig. Jag började gradvis förstå hur mycket mer spänningar och njutningar som låg mellan mina ben outforskade alla dessa dagar på grund av min dåraktiga "åtdragning"!

Nästa dag fick jag den första orgasmen! Det fanns inga ord för att uttrycka det! Jag grät bokstavligen och tappade hinkfull tårar när det hände! Min kärlek till min man blev mångfaldig efter att ha fått den sexuella upplevelsen. Om han hade beordrat mig att arbeta som en slav för honom och slå mig med en piska, skulle jag med glädje lydt honom!

Sedan gradvis mer och mer! Jag protesterade kraftigt när han en natt bad mig att låta honom smaka mig under. "Chee! Ohygienisk!" Jag sade.

Dagar av lugnande och jag gav efter. åh! Han tog mig till nästa himmel!

Sedan tackade jag, baserat på hans tveksamma tips, jag gick med på att kyssa hans privata del en natt. Han var så glad! Nästa dag, med tvekan, slickade jag lite och rörde hans del med min tunga. Sedan tar jag lite av det i munnen.

Han kände att jag inte tyckte verkligen om att göra dessa, men jag gjorde det bara för min kärleks skull mot honom. Han fortsatte inte med det längre.

Han var så glad och nöjd alltid med att leka med mina bröst, bröstvårtor och även slicka mig under. Han var professionell i vad han än gjorde. Han såg alltid till att jag först fick min orgasm. Vid ett eller två tillfällen lyckades jag få ett par orgasmer på samma natt också! Men eftersom det var tröttsamt, ville han aldrig utmana mig till den upplevelsen igen. Från och med honom brukade han bli utmattad med bara en utlösning. Hans kroppsnatur var så.

Glad att jag kunde varva ner alla dessa lagrade glada minnen för att dela med andra. Jag var verkligen en välsignad kvinna. Inga tvivel om det. Jag har många fler historier att berätta om vårt ömsesidiga sexliv. Kan vara en annan fråga; ett annat tillfälle!

Lämna en kommentar