Hur vet jag att du har ett fotografiskt minne? Hur kommer du ihåg saker

Jag måste säga sanningen här, fotografiskt minne är falskt. Alla som säger "Få eidetiskt minne på den här webbplatsen!" försöker bara tjäna pengar.

Hittills har det inte funnits en enda person med ett riktigt fotografiskt minne (jag menar, om du inte räknar människor med eidetiskt minne är ett speciellt område eller om du inte räknar Batman :)). Jag vet, det har funnits savanter som hade ett bra minne, men de var bara bra på ett visst ämne, som siffror eller musik.

Men om du verkligen tror att du har ett fotografiskt minne är det lätt att testa dig själv. Få bara den mest invecklade bilden av människor, former, djur, siffror ... vad som helst och försök att memorera den på under 5 sekunder. Om du kan komma ihåg minst 90% av allt, testa dig själv mer. Om allt fungerar ... så grattis! Du är nästa savant.

Gå till en forskningsanläggning. Gå på youtube ... vad som helst. Du har vad som krävs för att vara känd ... 🙂 Eller inte ... Jag vet inte. Jag har inget fotografiskt minne.

Lycka till! Claire

Lämna en kommentar