Hur viktigt är skönhet när man väljer en kvinna för äktenskap? Jag är en väl bosatt kille och har mer än 40 bilder från blivande brudar att välja mellan. Hur stor vikt ska skönhet och figur ges?

Jag skulle vilja betrakta mig som ganska vacker, kanske inte vacker eller falla död vacker men jag tycker att jag är vacker. För några år sedan, när min familj letade efter potentiella män efter mig, avvisades jag för att vara ful, fet, oattraktiv, enkel, för "enkel" för mig osv. Detta var faktiskt de ord som berättades i förväg till mina föräldrar. . Få äldste i min familj hade till och med beskrivit mig som en snygg tjej. Det störde mig aldrig riktigt, för jag vet att alla i världen är grunda. Men naturligtvis börjar du som människa, när du hör sådana ord om dig själv, kanske du är en av dessa saker.

Här är sorglig sanning i världen ... vi är alla grunda människor. Vi vill vara med någon som är den vackraste personen på jorden. Men det vi glömmer är att skönhet är i betraktarens ögon ..

Om det finns en sak som de flesta killar bryr sig om mer än någonting annat i en kvinna, är det skönhet. Varje kille vill ha en vacker flicka bredvid honom som han kan hävda att han är hans.

Intressant nog tror jag att killar bryr sig mer om vad deras vänner tycker om en flickas skönhet än de själva gör. Och killar är villiga att stå ut med så mycket BS bara för att säga att de har en het flickvän.

Skönhet har alltid kategoriserats under yttre utseende. Skönhet spelar en stor roll i samhället och har en enorm inverkan på att forma människors beteende.

Skönhet bleknar.

Det varar inte för evigt. Tänk dig om det enda du uppskattade med din fru var hur het hon var.

Sedan när hon börjar åldras och inte ser nästan lika bra ut som när du träffades, sitter du kvar med ingenting. Det förhållandet kommer troligen att leda till skilsmässa.

Och jag är allt för att vilja ha ett vackert ansikte, men sann skönhet handlar inte bara om fysiska egenskaper som en person har; sann skönhet ligger inom en individ. Män och kvinnor i alla åldrar och raser spenderar tid, pengar och försöker sitt bästa för att få fram sin yttre skönhet för att de ska kunna imponera på andra, men tillbringar lite eller ingen tid på att forma sin inre skönhet; deras sanna skönhet.

Nästa gång du tänker på att komma i ett förhållande med någon tänka på det. Och tänk sedan igen.

Förhållanden är en stor sak och det är först när du förvandlar det till något litet att det tas mindre seriöst.

Tillbringa tillräckligt med tid med en person för att se om ni är kompatibla. Vanligtvis kämpar folk inte alls den första månaden och om du gör det, träffar du definitivt inte den personen. Men ju mer tid du spenderar med en person, desto bättre kommer du att lära känna dem och om de två passar bra.

Den svåra delen är att hitta en tjej som är fysiskt attraktiv och passar bra. Men de är där ute, och du bör inte ge upp din sökning förrän du är helt nöjd.

Lämna en kommentar