Hur vill du att din drömbröllop ska vara?

Okej, jag föreställer mig att min brudgum har absolut INGEN åsikt om det och säger i princip "Vad du vill, min kärlek." Detta är en mycket dålig idé från hans sida, eftersom jag har en vana att vara lite ... .dramatisk och jag kommer att bli en komplett Bridezilla om jag inte kontrolleras med en kall hård dos av verkligheten.

Seriöst, framtida man, jag behöver att du står upp mot mig och säger till mig när jag har gått långt borta från den djupa änden.

Men ack, framtida make gör det ödesdigra misstaget att säga "Vad du vill, oh drottning av mitt hjärta." Och jag får det vansinniga bröllopet i mina vilda feber.

Nu har jag några teman som jag gillar. Stjärnornas krig. Medeltida prinsessa. Men det finns en som verkligen skulle göra mig lycklig. Elke Weiss inlägg i Sabra Apple Det involverar israeliska män i slang och cravats och periodklänning. Ja, det här skulle innebära krig i min familj.

Så det riktiga bröllopet. Ja, troligtvis kommer jag att ha en traditionell judisk familj eller möta fullständigt uppror.

I Israel. Vid solnedgången. Riktigt enkelt. Bara vänner och familj.

Min bröllopsklänning.

Min man kommer och täcker mig med en slöja. Han tar mig under sitt skydd, som sin fru, som sin älskade, hans för alltid. Han kommer också att ge mig några andra gåvor, inklusive ett halsband.

I utbyte kommer jag att presentera honom för en talit och be honom sprida den över mig.

Vi ber sju glada par att välsigna oss.

Vi ska ha en blygsam fest, lätt musik. Israelisk meny, massor av medelhavsmat.

Lämna en kommentar