Idag är min pappas bröllop men jag kommer inte att delta eftersom det är så plötsligt och jag kan inte acceptera det. Gör det mig till en dålig dotter?

Jag har varit där. Inte precis men jag tror att jag vet hur du mår. Jag ska förklara. Min pappa avled när jag var 19. Det var för nästan 14 år sedan. Efter att han dog stannade min mamma aldrig hemma. Hon gick hela tiden ut med sina vänner från jobbet som tycktes barnvakt henne som om det var deras andra jobb. Varje kväll gick de ut i bowling eller på bio eller något. Jag bodde inte ens hos henne men jag hade två yngre bröder som fortfarande gjorde det. En av dem var bara 2 och han behövde sin mamma.

Sedan när hon var hemma var hon alltid i sitt sovrum, det var där hon flyttade datorn till. Hon gick alltid ut med en ny kille eller den andra. Det var hemskt. Hon föll alltid super snabbt och det slutade ganska hemskt. Tyvärr lurar hon sig själv och tänker att hon måste välja en kille som är extremt bristfällig eller att han inte vill ha något att göra med henne.

Jag har nyligen börjat prata med sin andra man igen efter att inte ha pratat med honom i flera år (de skilde sig uppenbarligen) och jag tycker att han inte är så illa som jag gjorde tidigare. Men först avstöt han mig. Han såg ut som vad du skulle tänka på en hardcore biker dude som hade dödat några människor skulle se ut. Jag kan dock få tidigare blickar, för jag gillar att ta reda på en persons personlighet.

Jag trodde att hans personlighet var sämre. Han agerade som om han visste allt i världen. Han var den smartaste mannen som levde. Hon kunde inte fatta sina egna beslut. Han var tvungen att göra dem åt henne. Det var bara outhärdligt för mig att ens vara där. Jag bodde bredvid henne men ville inte ens besöka medan jag brukade åka hem till henne varje dag tills hon flyttade in den här killen. Åh och hon träffade honom på internet så att hon inte ens kände någon som kände honom.

En morgon ringde hon till mig och frågade om jag ville gå ut och äta frukost med dem. Jag sa nej. Jag kände starkt att det fanns en anledning till att de ville att jag skulle gå. De bad mig aldrig att gå någonstans eller göra något med dem. Jag kände att de ville berätta något för mig och mina bröder ... Jag vet inte att jag bara fick en konstig känsla. Det visade sig att jag hade rätt men de ville inte berätta något för oss. Han föreslog henne den morgonen under frukost i (tror jag) Bob Evans. De berättade för mig senare på kvällen.

De frågade om jag ville vara i bröllopet och jag sa nej tack. Mycket senare på vägen närmade sig bröllopet ganska snabbt. Jag var online när min mammas bästa vän skickade meddelanden till mig. Hon bad mig komma till den här mexikanska restaurangen nästa dag vid en viss tidpunkt och sa att hon kastade min mamma en slags överraskningsmiddag ... som en typ av bachelorette party men manvänlig, mitt i en restaurang, inga strippare, alla den jazz haha.

Tja, jag tänkte och tänkte på det och jag ville bara INTE gå. JAG GJORDE INTE. Jag godkände inte att de två skulle gifta sig så jag ville inte gå till deras dumma middag. Det var klockan 5 och jag lämnade huset runt klockan 2 eller 3. Jag såg till att gå tidigt eftersom min ursäkt för att inte åka skulle vara att jag hade fastnat i trafiken i ett annat tillstånd (vi bodde ungefär tio minuter från gränsen till vår stat och en annan och hon visste att jag ofta gick till en butik i den andra staten eftersom de hade några fantastiska erbjudanden på saker och jag kunde inte få samma saker nästan lika billigt där vi bodde ... skatter och allt som var mindre för). Så jag gick och shoppade eftersom det skulle bli min ursäkt, som jag sa.

Jag fick ett rent helvete från henne nästa dag. Eller senare den kvällen. Jag kommer inte ihåg det. Men hon slog ut på mig. Det hade varit en överraskning och hon var inte medveten om det i förväg men när hon gick och sedan fick veta att hennes vän hade bjudit in mig och jag dök inte upp ... herregud. Hon sa att jag var hennes barn och att det var pinsamt att jag inte dök upp av alla människor och att jag var en av de viktigaste gästerna etc.

Jag sa till henne att jag inte gillade killen, vilket inte var en hemlighet eftersom jag hade sagt henne det 100 gånger och mina bröder också. Hon sa att det inte spelade någon roll om jag gillade honom eller inte. Det handlade inte om att gilla honom. Det handlade om att vara där för henne och stödja hennes beslut. Jag hade planerat att inte gå till bröllopet heller, men efter att hon freaked på mig jag gick till bröllopet. Jag gick till och med på repetitionen och middagen kvällen innan.

Det äktenskapet slutade naturligtvis som sagt i skilsmässa. Så småningom brydde hon sig inte om att jag inte gick till den middagen men jag hörde säkert om det i flera år tills hon kom dit hon inte kunde stå ut med honom. Sedan träffade hon den här killen i februari (på internet ... se mönstret här ??) Och han föreslog inom en vecka. Jag gillade honom först men visste inte att han var galen. Jag blev till och med ordinerad för att där hon bor nu är det svårt att hitta någon att gifta sig med dig om du inte är kyrkomedlem. Ingen vill göra det. Domare gör inte längre alls. Fredens rättvisa var deras enda alternativ och han är en fastighetsmäklare i sitt andra liv så han var aldrig ens tillgänglig för att få tag på. Så hon bad mig att ordineras och gifta sig med dem och det gjorde jag.

Och sedan fick jag reda på att den här killen är PSYCHO. Han gjorde saker han inte borde ha varit och hon insåg det och det fick skulden på mig. Och slutligen trodde han på honom och valde honom framför mig. Mer om det i några av mina andra svar men det var dåligt. Hon säger nu att hon hatar mig, önskar att jag var död, önskar att hon skulle ha gjort en abort när hon var gravid med mig osv. Så det är som att jag inte har några föräldrar alls längre.

Jag gick på en tangent där i slutet av min berättelse. Men min poäng antar jag att om inte detta är en hemsk person som din pappa gifter sig med, och jag menar den typ av person som kommer att göra saker och skylla dig för det och komma mellan dig och din pappa, jag tror att du borde gå . Din pappa kommer att skadas om du inte är där för att stödja honom. Det är inte värt att skada din pappa. Det enda sättet jag skulle göra vad jag gjorde om igen skulle vara om jag visste att min mammas andra make var en hemsk person, som den tredje mannen hon har nu.

Om jag hade fått göra det igen kunde jag inte ha gjort det bröllopet för dem. För den här mannen är ett monster. Den andra som jag inte gillade för att jag inte gillade hans attityd ... det är ingenting jämfört med den här killen. Så lita på mig att det kan vara värre. Om inte kvinnan din pappa gifter sig med är galen (och med galen menar jag alltid att vifta med en laddad pistol eller peka på sitt eget huvud när hon inte får sin väg eller hotar att döda människor, inklusive ett av dina syskon ... alla saker min mammas psyko man har gjort sedan hon gifte sig med honom) då skulle jag gå och stödja min pappa om jag var du.

Hur du behöver titta på det är även om du kanske inte tål den här kvinnans attityd eller något, måste du inse att din pappa uppenbarligen bryr sig mycket om henne. Som jag sa om det bara handlar om att du inte gillar henne för en dålig attityd eller något, skulle jag definitivt fortfarande stödja hans beslut eftersom han är din förälder och måste bry mig mycket om att hon ska gifta sig med henne. Om hon inte är riktigt galen och den psykomordande typen som min mamma är med ... Då skulle jag inte vara inblandad men du vill inte ha en dålig relation med din pappa. Ta det från någon som har en död förälder och en vars förälder har avfärdat dem. Jag skulle ge vad som helst om omständigheterna inte var som de är.

Lämna en kommentar