Jag är 99% säker på att min fru har fuskat mig tidigare. Lång historia kort hon gick på bröllop men kunde inte berätta för mig att hon träffade sin ex-pojkvän. Jag förlät henne, men en bit av mig håller ett nag. Har jag fel?

Vet hon att du känner till det mötet och förlät henne? Om du håller allt i det är det inte bra för det som kommer kommer att komma ut nu eller om fem år eller 5. Jag känner många av mina nära vänner som har gått utanför deras relationer och jag känner människor som har varit nära men bailed på grund av sann kärlek till partnern. Din fru gick ut ur hennes sätt att dölja det för dig .. så att du är förstärkt kraftigt på grund av det.

Fråga dig själv detta .. Skulle du kunna fuska eller tidigare skulle du ha gjort? Svaret borde vara nej men din fru bortse från detta, bortse från dig och hela äktenskapets helighet. Jag tror att det är en stor skillnad mellan att vara tonåring och bli för full och fuska VS att gå ut ur ett äktenskap, det är ett extremt allvarligt påstående.

Jag har gjort det en gång, hon skulle göra det igen och faktiskt gömde hon det för dig ..? Vad finns det mer?

Jag känner att du inte vill lämna henne men eftersom andra svar har sagt att det är bäst för dig och för henne, folk fuskar av en anledning.

(Hårt) Människor som inte är nöjda med sin relation kommer att gå ut ur det .. vill du vara med någon som kan gå ut ur det och gå tillbaka och se dig i ögonen som ingenting hände?

Tänk länge och prata sedan med henne och se var saker går.

Jag önskar verkligen lycka till och jag är ledsen att det har hänt dig.

Lämna en kommentar