Jag är minderårig och bad min underåriga flickvän om bilder och hon skickade ett foto i en behå. Är det olagligt och kan jag få problem? Om så är fallet, vad kan jag göra?

”Jag är minderårig och bad min underåriga flickvän om bilder och hon skickade ett foto i en behå. Är det olagligt och kan jag få problem? Om så är fallet, vad kan jag göra? ”

Okej, jag har en son och 2 tjejer under 8 år.

Så som FADER måste jag fråga.

Hur "FRÅGADE" du för bilderna hon skickade till dig?

Antydde du att du ville se mer av henne än henne klädd i kläder ????

Jag skulle säga ja här och säga att du måste ta bort bilderna och sluta be henne att göra detta.

Detta är en hal sluttning och en bild av henne i en behå och trosor (mycket vad du skulle se vid en pool) kan vända sig till nakna bilder ganska snabbt. Sedan finns det en önskan att dela dessa bilder med vänner på Internet och i skolan.

Om detta hände en av mina tre barn skulle jag ha några BUTTs på mitt knä som förklarar för dem att du ska hålla dina kläder tills du gifter dig.

Så jag skulle ta tillfället i akt att räta mig upp och aldrig göra det igen förrän du blir äldre och du bättre inte visar dessa bilder för någon annan någonsin.

Jag har chef för minderåriga pojkar som arresteras och gjorde ett exempel på att jag fick bilder på tjejer under åldern och BRA / Trosor är fortfarande nakenhet i många domstolar, det är den ålder som domaren tittar på och dömmer.

Lämna en kommentar