Jag gillade en kuts foto på Instagram och nu är min pojkvän arg på mig. Varför reagerar han så här?

Varför reagerar han så här?

Jag är manlig och jag har sett hur män fungerar. Det här är mina tolkningar och jag tror att de är ganska korrekta och universella fenomen. Visst är det 0.00001% förändring din Bf är kontrollfreak narcissist, men följande förklaring är mycket vanligare.

Osäkerhet. I manlig kultur finns det ingen säker hamn. Du måste alltid agera hårdare än du är. Så det första som många män letar efter i förhållande är säkerhet. Först hade de aldrig det och nu har de äntligen det och de är så glada. Slutligen kan de koppla av och släppa lös.

Men till och med den minsta antydan om att du inte är säker partner och de går bananer! "Jag trodde att detta var fristad, men nu ser jag att det kanske inte är det!" Män är så rädda att förlora den säkerheten, det får dem att agera väldigt konstiga sätt.

Det finns inte mycket du kan göra för att fixa det. Bara agera normalt, gör normala saker. Han kommer att vänja sig vid det och lär sig att lita på dig. Män inser vanligtvis dessa mönster själva förr eller senare och arbetar med sin självkänsla för att bli mer självständiga och säkra på det sättet. Då behöver de inte den säkra hamnen längre. Men efter det blir de olika personer. De börjar kräva mer av sina makar, tolererar inte svaghet, förlorar en del av sin oskuld om du vill. Jag försöker balansera mellan dessa två världar.

Du kan alltid skämma bort honom och försäkra att han inte har något att vara rädd, och att du älskar honom och aldrig kommer att lämna honom. Och det skulle fungera ett tag. Men du skulle ljuga och lära honom att vara en behövande brat.

Han gillar hundratals tjejbilder på nätet och vanligtvis de som är helt nakna

Ja .. Den här kan vara svår att förstå om du är kvinna, för det är svårt att förklara även när du är man. Ofta är det inte att han vill ha ett förhållande med dem eller att det inte ens är rent sexuellt. De flesta män är bara extremt visuella varelser. Bilder som det gläder vårt öga, lugnar vårt sinne. Jag skulle hävda att det bara är en normal del av manlig sexualitet, något primitivt. Jag tror att många aspekter av manlig sexualitet är tabu i dagens samhälle. Jag förstår att det inte känns bra när du BF gör det, men det är mycket vanligt bland män.

Sammanfattning

Så dessa två bildgilla avsnitt är inte analoga. Åtminstone inte för manlig hjärna. De är två olika fenomen. Och det är nyckeln till att förstå beteendet. Poängen med detta var att ge manligt perspektiv. Jag tar ingen sida i denna fråga.

Lämna en kommentar