Jag gillade en väns inlägg på Facebook av misstag. Jag ogillade omedelbart det och inaktiverade mitt konto. Får de ett meddelande? Och vad händer om jag aktiverar mitt konto igen får de ett meddelande?

Jered-

Du säger att du av misstag gillade ett inlägg på Facebook. Tja ... misstag händer, och så kom över det. Du till skillnad från det direkt och inaktiverade ditt konto. Tja ... bra för dig. Om det är vad du ville göra, då ... gör det. Vilket du gjorde!

Får de ett meddelande ?! Antagligen inte. Bara .. du kommer .. eftersom du inaktiverade ditt konto, och inte dem eller det är EGT konto. Om du aktiverar ditt konto igen ... får de ett meddelande ?! Antagligen inte. Inte om du inte lägger till dem i din profil, och .. de skickade ett meddelande till dig och vill ha din uppmärksamhet med något.

Jag vet inte?! Jag har inte varit på Facebook i .. 3 år, och det är från folk som hackar in på mitt konto. Jag kan bara komma in på mitt konto när .. en artikel är öppen, och den har .. din Facebook .. “logga in”, och ibland är min bild bara UPP, och jag vet inte hur vem kom in i det för ibland .. Jag kan inte komma in i det alls. .Det loggar in och lämnar det öppet, och ibland är det inloggat där jag inte kan komma in. Hur som helst .. Jag vet redan att någon knullar med mitt konto och trasslar med det. Precis som att låtsas vara jag och troligen trassla med min BLOGG.

Gissa vad. De .. artiklarna som var BLOGG .. är verkligen mig. Jag ropar efter hjälp och blir riktigt mobbad för att ha Clairaudience gåva, och folk som vet ... att mitt öra sitter fast vid något hus. Jag önskar bara att vissa människor hade ett hjärta .. och faktiskt brydde sig om att ta bort människorna i huset som trakasserade mig och försöka få mig att begå självmord, och .. förstå att jag verkligen lider. Dessa människor har inget hjärta.

Jag vill att hustjuren slås ner eller bränns ner. Det är hemsökt och fast vid mitt öra. Det är paranormalt men .. ja det är riktigt.

Kärlek,

angela

Lämna en kommentar