Jag har mer än 1000 vänner på Facebook, men jag får bara 30 plus likes på mina foton. Varför?

Det är inte kvantiteten min vän utan den kvalitet som du har i din vänlista. Om folk inte lila dig kommer de inte att gilla din profilbild. Låt mig ställa dig en fråga här, interagerar du till och med 1/10 av dessa vänner dagligen eller ger du till och med dem? Jag antar att 35–40% av människorna på ditt konto måste vara falska. Av de återstående 60% kan 20% helt enkelt till skillnad från dig, låt oss av de 40% anta att du pratar med 20% av dem. Nu använder de 20% av människorna kanske eller inte Facebook dagligen.

Jag hade också över 1000 vänner på facebook och sällan skickade jag meddelanden till dem. Så jag vände mig med dem och nu har jag bara cirka 230 vänner och det känns bättre.

Förresten, det finns ingen anledning att du ska oroa dig för att få gillar på dina bilder. Facebook hjälper dig att få kontakt med människor runt om i världen. Så du borde göra det. När du lägger till någon, prata med dem. Om de är din typ, låt dem stanna eller på annat sätt göra dem vänliga.

Lämna en kommentar