Jag har psoriasis i hårbotten som också sprider sig till en del av pannan (märks omedelbart). Jag märkte att jag aktivt undviker speglar och blir fotograferad. Hur fixar jag spegel- / fotoproblemet?

Det händer precis så att jag också har psoriasis i hårbotten som täcker det mesta av pannan, och i mitt fall har det gått cirka 16 år, under vilken jag har haft noll remissioner. Rolig historia, jag har verkligen uppskattat vad psoriasis har gjort för mig så långt jag inte svettade de ytliga grejerna, men gymnasiet genom college var huvudstad B brutal. Hur som helst, min lösning för ansiktssaken var att växa smäll. Jag är ganska säker på att det finns hårklippningar för killar som gör att du kan täcka pannan med hår, så titta på det! Det är den snabba lösningen.

Jag rekommenderar starkt yoga, meditation och terapi, både för deras potential att minska inflammation och deras potential att hjälpa dig att se att du inte är din sjukdom.

Åh, även när du har blivit mer bekväm i huden - vilket jag verkligen tror är möjligt för alla - kan du använda din synliga psoriasis som en konversationsstartare och en möjlighet att utbilda människor om psoriasis. Jag kan täcka ansiktet med smäll, men psoriasis på mina armar och ben (och när jag är i baddräkt, mitt rygg- och mag-psoriaserade jag) har startat många konstruktiva samtal!

Och jag skulle nog kunna fortsätta i flera dagar men jag kommer att göra detta till sista biten, om du applicerar en bra tjock concealer, kanske en grön för att bekämpa rodnad under en som matchar din hudton, över din fuktade panna, borde du kunna för att något täcka rodnad, om kamouflage är vad du är ute efter.

Jag hoppas det här hjälper! Och kom ihåg att du inte är ensam, och din psoriasis, synlig eller inte, definierar dig inte.

Lämna en kommentar